Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragoş Bucurenci: Adevărata bogăţie naţională este în biblioteci

Activistul Dragoş Bucurenci a declarat că adevărata bogăţie naţională a României este în biblioteci. „Cititul e una dintre cele mai sigure şi profitabile investiţii, pentru că aduce o bogăţie care nu se ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.12.2013 - 15:53

Activistul Dragoş Bucurenci a declarat că adevărata bogăţie naţională a României este în biblioteci.

„Cititul e una dintre cele mai sigure şi profitabile investiţii, pentru că aduce o bogăţie care nu se taxează, nu se devalorizează şi nu epatează. Felicitări pentru că încurajaţi exploatarea adevăratelor bogăţii naţionale, cele din biblioteci, nu cele din Apuseni!”, a declarat pentru Rock FM Dragoş Bucurenci.

Citeşte şi: Dragoş Bucurenci: "Avem nevoie de acţiune, exemplu personal şi implicare individuală"

În 2014, Rock FM va iniţia şi susţine alături de ascultătorii săi proiecte de responsabilitate socială care vor avea impact pe termen lung asupra consumului de lectură. Aceasta a fost cauza câştigătoare a campaniei „Rebel cu Cauză” desfăşurată de Rock FM. Timp de şase săptămâni, ascultătorii au propus pe www.rockfm.ro 735 de cauze pentru care vor să lupte şi care au acumulat în total 40.500 de voturi. Din top 10 cele mai susţinute cauze, juriul a ales-o pe cea câştigătoare: „Lectura este o formă a fericirii. Ultima la care vom renunţa”.

Românii sunt codaşi la citit şi “campioni” în topul populaţiilor cu cei mai mulţi analfabeţi. Peste 40% dintre adolescenţi nu ştiu să citească şi o treime dintre tinerii din România nu citesc niciodată literatură, potrivit unui raport al Comisiei Europene care demonstrează că România este ultima ţară din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte gradul de alfabetizare.

Citeşte şi: Dragoş Bucurenci: "La birou putem recicla, refolosi şi economisi"

Citește totul despre:

Comentarii

loading...