Atelier de lectură. Colecție de literatură pentru copii

de Eliza Avram , 13 februarie 2017 - stire actualizata la ora 11:54, 13 februarie 2017
Atelier de lectură. Colecție de literatură pentru copii

Editura Polirom a lansat o colecție specială, dedicată exclusiv copiilor și adolescenților. Pentru a afla ce își doresc tinerii să citească, miercuri, 15 februarie, la ora 13, în sala de festivități a Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu“ din București va avea loc un atelier de lectură și dezbatere la care vor participa elevi care vor face scurte prezentări ale romanelor cu care debutează colecția, vor citi fragmentele preferate din acestea și vor pune în dezbatere temele abordate în cele patru volume.

Invitați speciali sunt Mihaela Ghiță, traducătoarea primului volum al Trilogiei „Iremonger“, „Casa Heap“, de Edward Carey, și Alin Croitoru, redactor-șef Editura Polirom, literatură universală. Moderează: prof. Nona Rapotan, editor Bookhub.ro

Coordonată de Bogdan-­Alexandru Stănescu, colecția „Junior“ debutează cu volumele „În căutarea lui Audrey“, de Sophie Kinsella, traducere de Anacaona Mîndrilă-Sonetto, o poveste despre iubire şi încredere la vârsta adolescen­ţei; „Casa Heap“, primul volum al Trilogiei „Iremonger“. Cu ilustraţiile autorului, de Edward Carey, traducere de Mihaela Ghiță, ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicaţii „The New York Times Book Review“; „Viaţa secretă a albinelor“, de Sue Monk Kidd, traducere de Victor Ghica, povestea unei tinere orfane care descoperă că dragostea poate fi găsită în cele mai neaşteptate locuri, carte vândută în peste 14 milioane de exemplare, tradusă în 36 de limbi și care s-a aflat peste o sută de săptămâni pe lista de bestseller-uri a New York Times.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design