„Fenomenul Trump și America profundă”, cartea momentului despre omul anului | DISTRIBUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE CU ROMÂNIA LIBERĂ

de Rl online , 04 iulie 2017 - stire actualizata la ora 08:04, 04 iulie 2017
„Fenomenul Trump și America profundă”, cartea momentului despre omul anului | DISTRIBUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE CU ROMÂNIA LIBERĂ

Doriți o analiză lucidă și pertinentă a democrației americane? Căutați să înțelegeți provocările grave ale Occidentului? Vreți să înțelegeți filozofia lui Trump? „România liberă” vă oferă în exclusivitate, începând cu Ziua Americii, 4 iulie, o carte eveniment care răspunde la aceste întrebări.

„Fenomenul Trump şi America profundă” este un volum unic, scris de către Mihai Neamţu, din care veţi afla lucruri neștiute despre un personaj atipic.

„Președintele Trump e un liberal patriot care va marca decisiv viața politică din spațiul euro-atlantic”, este recomandarea pe care o face profesorul Bogdan Călinescu, de la Institutul de Cercetări Economice şi Fiscale (IREF) Paris, cu privire la singura biografie scrisă în limba română a businessmanului care a înfrânt sistemul politic.

Cartea vine şi cu un alt element de unicitate: este singura scrisă în Europa despre politicianul a cărui alegere în fruntea celei mai mari puteri a lumii i-a şocat nu doar pe aliaţii tradiţionali, dar şi pe duşmanii istorici. 

„Fenomenul Trump şi America Profundă”, volum distribuit în exclusivitate de „România liberă” în parteneriat cu Open Education, la preţul special la chioșcuri de 14.9 lei, reprezintă o analiză completă nu doar a biografiei fostului om de afaceri, ci şi a societăţii americane care a vrut, prin alegerea excentricului candidat republican, să dea o lecţie establishmentului învechit de la Washington, incapabil să înţeleagă problemele de la baza naţiunii.

„La început a fost singur. Singur împotriva propriului partid, singur în faţa uriaşei maşinării birocratice din Washington D.C., singur împotriva unei propagande formidabile, care includea CNN, New York Times şi chiar şi nişte redute ale presei republicane. Dar, la final, americanii au fost de partea sa. Trump a primit votul «Omului Uitat» care s-a săturat să tot piardă pe mâna lui «Davos Man»”, arată Mihai Neamţu, autorul cărţii „Fenomenul Trump şi America profundă”.

Cunoscut autor conservator, filosof şi intelectual public, Mihai Neamţu răspunde, în cartea sa, la întrebările esenţiale care îi macină pe politicieni, pe analişti, dar şi pe fanii sau criticii lui Donald Trump:

- Ce anume a declanșat furia mulțimilor care au taxat corupția Dinastiei Clinton, aroganța lui Barack Obama și mașinăria propagandei globale?

- Cine a propulsat mișcarea lui Trump?

- Care au fost loviturile de knock‑out ale candidatului împotriva a două familii prezidențiale?

- Au contat instinctele de antreprenor în strategia de luptă?

- Cum le‑a luat fața vedetelor de la Hollywood?

- Ce frici și spaime au făcut poporul american să parieze pe un outsider?

- Susține Donald Trump doar interesele Statelor Unite sau avem de‑a face cu apărarea civilizației iudeo‑creștine a Occidentului?

- De ce se tem astăzi islamul radical, China comunistă și Rusia lui Putin?

- România câștigă sau pierde?

„Această carte e un contrapunct răcoritor la oceanul reportajelor negative. Ca bun cunoscător al Americii, Mihai Neamțu zugrăvește un portret diferit al omului Donald Trump, scoțând la iveală rădăcinile europene ale familiei sale și gândirea practică a unui antreprenor de succes. Pentru mine, nu e deloc surprinzător faptul că a fost nevoie de un român pentru a obține în Europa cea dintâi apărare substanțială și bine rotunjită a lui Donald Trump și a valorilor pe care acesta le reprezintă”, este şi recomandarea profesorului emerit Tom Gallagher, bun cunoscător, la rândul său, al realităţilor americane şi româneşti. Mihai Neamțu schițează abil  modelul de viață, gândire și organizare care a făcut din brandul Trump un sinonim al visului american, arată profesorul de la Universitatea din Bradford, Marea Britanie.

„Fenomenul Trump şi America profundă”, volum ce va fi distribuit din 4 iulie, la chioşcuri, în exclusivitate cu România liberă la preţul de numai 14.9 lei, conţine şi 8 pagini cu fotografii color din viaţa şi cariera lui Donald Trump.

Printre acestea, o fotografie-document din 1988, pe vremea când Hollywood-ul îl iubea pe Trump, alături de Jack Nicholson şi Warren Beatty, sau din 1986, de la prima ceremonie de decernare a Medaliei de Onoare „Ellis Island”, acordată imigranţilor sau descendenţilor care au contribuit semnificativ la societatea americană. Printre medaliaţi s-a aflat şi Donald Trump.  


„Fenomenul Trump și America profundă”, un proiect Open Education, distribuit cu România liberă. Preț special la chioșcuri: 14.9 lei.

Comentarii

 • Virgil Moldovan

  11 iulie 2017 7:43

  Cartea raspopitului extremist de dreapta, ca si articolul, sunt hartie higienica cheltuita in scopuri mult mai putin nobile decat scopul hartie ihigienice

  raspunde comentariului
 • Popescu Constantin

  04 iulie 2017 15:37

  IUBESC AMERICA CARE M-A ELIBERAT SI SCAPAT DE COMUNISMUL DICTATORIAL ROMANESC .FENOMENUL TRUMP NU ARE COMPARATIE CU DRAGNEA PE CARE L-ATI VOTAT 45 LA SUTA PE UN HOT ORDINAR NUMIT DRAGNEA . NU AVEM EDUCATIE CAND VOTAM CORUPTI SI CORUPTIA IN INCOSTIINTA NOASTRA TRUMP ARE EDUCATIE SI NU A FOST SI NU VA FI NICIODATA CORUPT HOT SI MINCIUNOS DOMNULE EMIL!

  raspunde comentariului
  • Emil

   04 iulie 2017 16:47

   Intr-o tara unde trogloditii mioritici se ucid unii pe altii cu o mandrie de nedescris e nevoie de democratia SUA nu stalinismul, cenzura si dictatura importate tocmai din america

   raspunde comentariului
 • Haru

  04 iulie 2017 7:51

  La Multi Ani,America!

  raspunde comentariului
 • MakeUnitedStatesofArianusSuperiorAgain

  03 iulie 2017 21:56

  Fenomenul kurcubeului și America kurruptă, adevărata față a kuriștilor. Hitlary ar fi fost mascota ideală dar se pare că pe Dr Kuru l-a trecut diarria în timpul operației estetice

  raspunde comentariului
 • no, thanks

  03 iulie 2017 21:08

  chiar nimic, despre vanatoarea lui Trump cel mic.

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 iulie 2017 21:00

  LA MULTI ANI AMERICA ! PENTRU ZIUA DE 4 IULIE 2017 .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 iulie 2017 20:57

  AM UITAT ! SAMBATA 01 IULIE 2017 , DE DIMINEATZA , A FUNCTIONAT TELECABINA IN BUSTENI , IAR LA ORELE 2 PM NU A MAI FUNCTIONAT , DEOARECE INCEPUSE SA BATA VANTUL SUS LA COTA 2000 , DAR SI JOS LA POALELE MUNTELUI . PENTRU VREMEA DIN BUSTENI , INDICA , PENTRU , VREME , PENTRU ORELE 3 PM SOARE CU NORI , SI ASA CA MA-AM HOTARAT , DE DIMINEATZA , CA SA PLEC DIN BUSTENI , DUPA ORELE 3 PM . PANA LA ORELE 3 PM , PENTRU VREMEA DIN BUSTENI , INDICA PE ORE , PANA LA ORELE 3 PM , SOARE CU O TEMPERATURA DE 29 DE GRADE CELSIUS SI CU O UMIDITATE DE 0 , SAMBATA 01 IULIE 2017 , A FOST CALD IN BUSTENI , LA POALELE MUNTELUI , LA UMBRA , DAR SI MAI CALD A FOST LA SOARE , IN BUSTENI , DAR IN BUCUREST , A FOST SI MAI CALD , PROBABIL 41 DE GRADE CELSIUS LA UMBRA , SI ACUM LA ORELE 849 PM IN BUCURESTI , SE AUDE CUM PLOUA ! SI AM AUZIT CA IN BUCURESTI , ABIA MAINE DE DIMINEATZA , LA ORELE 10 AM , SE OPRESC PLOILE ! NOROC CA AM AVUT INSPIRATIA LA ORELE 2 PM , SA MA DUC SA-MI CUMPAR DE MANCARE , CA ALTFEL TOT TREBUIA SA MERG SA-MI CUMPAR DE MANCARE , IAR VREMEA DIN BUCURESTI ESTE PLACUTA DE CIRCA 18 GRADE CELSIUS , DAR CU PLOAIE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  03 iulie 2017 20:31

  CE VREME ESTE IN BUCURESTI , ASTAZI 03 IULIE 2017 , CU PLOI MULTE , CA NU MAI STIU OAMENII , LA CE ORA NU PLOUA , CA SA-SI CUMPERE OAMENII DE MANCARE ! SAMBATA 01 IULIE 2017 , EU DE DIMINEATZA DUPA ORA 0900 , EU ERAM LA MUNTE LA BUSTENI . DAR SAMBATA LA ORA 4 DIMINEATZA , PARCA AUZEAM VOCI , SA NU MAI MERG LA MUNTE SI SA STAU ACASA IN BUCURESTI , DAR PENTRU SAMBATA 01 IULIE 2017 , PENTRU BUCURESTI , SE ANUNTA O TEMPERATRA DE 41 DE GRADE CELSIUS ! SAMBATA SPRE DIMINEATZA DUPA ORA 0100 AM , EU MANCASEM NISTE CASTRAVETZI , SI PROBABIL , SI DE LA ACEI CASTRAVETI , EU AUZEAM SPRE DIMINEATZA , VOCI IN SOMN , DAR TOTUSI , SAMBATA DIMINEATZA , EU MI-AM PUS INTREBARI , DECE AM AUZIT EU VOCI IN SOMN ? SAMBATA DIMINEATZA DUPA ORELE 0900 , EU MI-AM PROPUS SA MERG IN EXCURSIE CU ALTI TURISTI , PE O CARARE DE MUNTE PRIN PADURE , LA BUSTENI , PANA LA CASCADA URLATOARE . LA UN MOMENT-DAT PE CARAREA DE MUNTE SPRE CASCADA URLATOAREA , MAI SUS DE CARARE IN PARTEA DREAPTA PE PAMANTUL INCLINAT CAM LA 45 DE GRADE AM VAZUT NISTE URME CAT O PALMA DE OM , URME DE GHEARE DE URS , PE PEMANT IN PADURE ! pROBABIL CA NOAPTEA URSUL A VENIT DE SUS DIN PADURE , PROBABIL PANA LA CARARE , A PRIVIT DE SUS DE PE CARARE ORASUL BUSTENI DUPA CARE A URCAT SUS IN PADURE LASAND O URMA DE GRARE IN PAMANT . AM MERS SPRE CASCADA URLATOAREA , DAR LA INTOARCERE , O DOAMA S-A OPRIT PE LOC PE CARARE IMPREUNA CU CEILALTI TURISTI , CA PARCA AR FI VAZUT CEVA , CE A LUAT-O IN SUS SPRE PADURE IN PARTEA STANGA . CARAREA SPRE CASCADA URLATOAREA INCEPE CU O ALTA CARARE ALATURI CE DUCE CATRE JEPII MICI DIN BUSTENI , DRUM CE DUCE PANA SUS LA COTA 2000 , IN CIRCA 4 ORE , DAR TOTUSI , ACEEA CARARE CATRE JEPII MICI , ESTE CAM CU PERICOLE CA TRECE PRIN PADURE LA BAZA MUNTELUI , SI NU ESTE INDICAT DE MERS PE ACEEA CARARE , DECAT IN GRUPURI DE MAI MULTE PERSOANE EXCURSIONISTE , DEOARECE , LA BAZA MUNTELUI PRIN PADURE LA BUSTENI , MAI SUNT SI URSI , SI TOTUSI , LINISTEA PADURII , ESTE TOTUSI CU TEAMA , DEOARECE URSII CARPATINI , INTR-UN POSTER , ESTE INDICAT , CA EI URSII CARPATINI PREFERA STANCILE , CE PROBABIL , IN CRAPATURILE DE STANCI POT AVEA BARLOGUL , DEOARECE STANCILE SUNT MAI RACOROASE , SI DE ASEMENEA URSII CARPATINI , PREFERA SI COPACII CAZUTI , CE PROBABIL , PE COPACII CAZUTI , DE DIMENSIUNI MARI CIRCULA URSII PRIN PADURE . AFARA ACUM LA ORA 832 PM , IN BUCUREST , IARASI SE AUDE CUM PLOUA AFARA !

  raspunde comentariului
 • Emil

  03 iulie 2017 17:35

  Fenomenul Trump e precum fenomenul Dragnea, pana la proba contrarie nu cumpar cartea.

  raspunde comentariului
 • Victor

  02 iulie 2017 15:28

  Nu-mi place inca Trump dar imi place Mihai Neamtu deci cumpar !

  raspunde comentariului
 • un roman

  29 iunie 2017 5:41

  MAKE THE WORLD GREAT AGAIN, MAKE PEACE,NOT WARS

  raspunde comentariului
 • un roman

  29 iunie 2017 5:38

  FIGHT,THE GLOBALIST MAFIA,GLOBALIST ,FIGHT GLOBALIST CORRUPTION, MR.PRESIDENT TRUMP

  raspunde comentariului
 • un roman

  29 iunie 2017 5:34

  ,WE ARE THE PEOPLES,WE ARE THE POWER,,THANKS TO THE PATRIOTS,INFOWARS.COM

  raspunde comentariului
 • Ciombe

  24 iunie 2017 15:24

  Pai, pt. mine personal, tot ceea ce e gratis, nu are absolut nicio valoare. Asa ca, hai noroc!

  raspunde comentariului
 • Niros

  23 iunie 2017 3:49

  Asa si este,oamenii l-au votat pentru o raza de speranta si pentru ca pare sa-i pese despre ce vor si gandesc ei.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design