Premieră „LeGeBeTe”, un spectacol despre o problemă fierbinte a României

Actorul, regizorul și textierul băcăuan Valentin Braniște revine, la acest sfârșit de săptămână, în atenția iubitorilor de spectacole de teatru independent cu o nouă producție Teatru de Kartier: ”LeGeBeTe”. Un spectacol în două personaje cu un text care, cu siguranță, va avea ecouri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2017 - 13:04

Actorul, regizorul și textierul băcăuan Valentin Braniște revine, la acest sfârșit de săptămână, în atenția iubitorilor de spectacole de teatru independent cu o nouă producție Teatru de Kartier: ”LeGeBeTe”. Un spectacol în două personaje cu un text care, cu siguranță, va avea ecouri, anunță portalul   www.desteptarea.ro.

Piesa spune povestea unei familii a timpului prezent, în cadrul căreia un tată susținător vehement al Coaliției pentru Familie și fiica sa, o tânără bisexuală, ”Lgbt-istă la prima vedere agnostică, vegană și hateristă în timpul liber” trebuie să trăiască în aceeași ”casă”.

”Spectacolul vorbește despre două lumi aflate în plin război dirijat de… păpușarii din umbră. Se poate dezerta dintr-o tabără în alta?”, spune Valentin Braniște (Vali Bolat), textierul și regizorul.

Actorul Valentin Braniște va juca în piesa LeGeBeTe împreună cu actrița Alina Neagu.


Premiera are loc duminică, 20 august 2017, în Bacău, Mixology Pub (Parcul Trandafirilor).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...