19.3 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialFOTO. O fetiță cu autism uimește întreaga lume cu tablourile ei

FOTO. O fetiță cu autism uimește întreaga lume cu tablourile ei

O fetiță cu autism din Marea Britanie a uimit întrega lume cu tablourile sale. Fetița de doar cinci ani nu știe să vorbească, dar pictează tablouri impresionante.

Iris Grace a pus pentru prima dată mâna pe pensule la vârsta de trei ani, iar părinții au remarcat imediat talentul fetiței.

”Am încurajat-o pe Iris să picteze pentru a facilita terapia pentru autism. Apoi ne-am dat seama că ea este de fapt foarte talentată si are o capacitate de concentrare incredibilă de aproximativ două ore de fiecare dată când pictează”, povestește Arabella Carter-Johnson pe site-ul personal.

Mama fetiței consideră autismul a ajutat-o pe Iris Grace să înțeleagă culorile și modul în care acestea interacționează între ele, astfel încât să dezvolte un stil unic de a picta.

Criticii din Marea Britanie au supranumit-o pe Iris Grace ”micuța Monnet”. Tablourile sale s-au vândut în întreaga lume, unele la prețuri de peste 1000 de dolari.

Cele mai citite

Probleme de lot pentru Rapid înaintea meciului cu Oțelul

Marius Șumudică a evidențiat dificultățile cu care se confruntă echipa Rapid. Într-o conferință de presă premergătoare meciului din Liga 1, programat pentru sâmbătă, 28 septembrie,...

România, tot mai aproape de eliminarea vizelor pentru SUA: rata de respingere a cererilor de viză scade sub 3%

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent că România a atins un prag esențial pentru admiterea în programul Visa Waiver al Statelor Unite, subliniind că...

Emisiune de titluri de stat Fidelis cu dobânzi atractive pentru investitori, din 2 octombrie

Ministerul Finanțelor a lansat o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, destinată investitorilor persoane fizice, care se desfășoară între 2 și 11 octombrie....
Ultima oră
Pe aceeași temă