20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăAlegeri 2016Cele mai mari firme recruteaza tineri profesionisti

Cele mai mari firme recruteaza tineri profesionisti

Oportunitati

Evenimentul s-a deschis deja online pe www.hipo.ro si in numai doua zile s-au inscris cateva mii de aplicatii." Mihai Cima

Targul de joburi Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 21 martie, intre orele 10 si 19, si sambata, 22 martie, intre orele 10 si 17. Intrarea este gratuita. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.
Informatii se obtin si la sediul firmei Catalyst Solution, str. Maria Rosetti nr. 8 A, sector 1, Bucuresti, tel. 021.318.55.77, Web: www.catalyst.ro.

Pe 21 si 22 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, 114 angajatori Top 10 din fiecare industrie vor prezenta peste 3.000 de oferte de cariera, cu pana la sapte ani de experienta.

Reprezentantul organizatorului Targului de Cariera, Nicoleta Anton, Marketing&PR Manager Catalyst, ne-a declarat ca evenimentul, aflat la cea de-a patra editie, vine in intampinarea tinerilor cu noutati, urmare a solicitarilor participantilor din anul trecut. Inedite vor fi doua workshopuri: Strategii de cariera in Consultanta si Tehnologii IT&C de viitor. "Diferenta dintre acestea si workshopurile prezentari de companii este ca, spre deosebire de o prezentare de companie, la care vorbesc unu-doi reprezentanti ai firmei respective, la workshop vorbesc o serie de invitati din companii cu experienta in domeniul respectiv (IT, consultanta), angajandu-se intr-o dezbatere", a mentionat Nicoleta Anton.

"Reprezentativ pentru aceasta editie este prezenta celor mai importanti jucatori din cateva industrii ca Telecom, bancar, Big 4, IT&C, consultanta, auto, FMCG, inginerie. Daca esti un tanar interesat de un job in oricare dintre aceste domenii, in numai doua zile poti afla care sunt toate oportunitatile din domeniu si poti alege, in urma discutiilor cu angajatorii si a workshopurilor, jobul care ti se potriveste", afirma Mihai Cima, Project manager Catalyst Solutions.
La Targul de joburi sunt asteptati peste 13.000 de tineri interesati de cele 3.000 de oportunitati de cariera oferite si mai ales de workshopuri.
Reprezentantul organizatorului a precizat ca la ultimele trei editii ale Targului de joburi "Angajatori de TOP" s-au inregistrat 34.000 de vizitatori, iar numarul total al angajarilor s-a cifrat la aproximativ 3.300 de contracte de munca.

Printre companiile prezente vinerea si sambata viitoare la Sala Palatului, mentionam Big 4 – audit, taxe, consultanta (Deloitte, PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG), telecom (Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, ZAPP, UPC, RDS&RCS), consultanta (Accenture, BearingPoint, ABS, TASC, IT (Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, Lyngsoe Sistems, Siemens, Route 66, Thales, TotalSoft, Xerox, Sincron, S&T, Ixia), bancar/financiar, FMCG (British American Tabacco, Tuborg, Coca-Cola HBC, Danone, P&G, JTI, Henkel, Kraft), Retail – Metro, Carrefour, Bricostore, Real-H, Elmec), BPO – HP, Accenture, TÂÏ, WNS; inginerie – Dacia Groupe Renault, Apa Nova, Tenaris, Rompetrol, Veolia, Distrigaz Sud, Acvatot; Real estate – Impact-Developer&Contractor, Colliers; Marketing – Ipsos Interactive Services, Daedalus Consulting.

Cele mai citite

Bursele europene au închis pe creștere, impulsionate de sectorul bunurilor de uz casnic și de câștigurile din Asia-Pacific

Bursele europene au încheiat sesiunea de tranzacționare în creștere, susținute de acțiunile producătorilor de bunuri de uz casnic și de câștigurile înregistrate pe piețele...

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

Postecoglou nu e supărat pe Drăgușin după eliminare!

Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă. Radu Drăgușin, internaționalul român în vârstă de 22 de ani, a avut un...
Ultima oră
Pe aceeași temă