12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechUSR a creat un banner manifest împotriva "politicii pumnului în gură", în...

USR a creat un banner manifest împotriva “politicii pumnului în gură”, în semn de solidaritate faţă de Mihai Goţiu, agresat de sociologul Mirel Palada

Uniunea Salvaţi România a creat, pe Facebook, un colaj manifest împotriva "politicii pumnului în gură", arătându-şi, astfel, solidaritatea faţă de colegul lor, vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu, agresat de sociologul Mirel Palada.

Senatorul USR Mihai Goțiu a anunțat că joi, la ora 15,30, va merge la Poliție pentru a depune o plângere împotriva lui Mirel Palada, cel care l-ar fi agresat fizic miercuri seară în studioul unui post de televiziune.

"Avem deja documentele și la trei și jumătate vom merge la Poliție pentru a depune această plângere", a spus Mihai Goțiu într-o conferință de presă la care au participat mai mulți colegi de partid.El susține că agresiunea de miercuri seară "vine a continuare a ceea ce se întâmplă în Palatul Parlamentului".

Goțiu a amintit că nu a primit răspuns la sesizarea depusă la Comisia juridică împotriva liderului grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, care l-ar fi agresat verbal în primăvara acestui an într-o ședință a Biroului permanent a acestui for.

"Este unul din exemplele care încurajează astfel de comportamente. Atunci când nu sancționăm agresiunile verbale nici măcar aici în Parlament se transmite acest sentiment că orice este posibil aici în România", a adăugat Goțiu.

Potrivit senatorului USR, o altă "violentare a legilor" a avut loc miercuri în ședința comună a Parlamentului când s-a prelungit cu 60 de zile activitatea Comisiei de anchetă a prezidențialelor din 2009.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă