11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportProcurorul Doru Țuluș, după ce a fost revocat de Laura Codruța Kovesi:...

Procurorul Doru Țuluș, după ce a fost revocat de Laura Codruța Kovesi: Fără discuție, există frică în DNA

Procurorul Doru Țuluș, revocat din Direcția Națională Anticorupție de procurorul șef, Laura Codruța Kovesi, a declarat că ”fără discuție, există frică în DNA”, informează Antena 3.

Doru Țuluș a dat un interviu, în sufrageria casei sale, pentru presa străină, iar acest interviu a fiost difuzat miercuri și la Antena 3. ”Da, fără discuție există frică în DNA”, a declarat Doru Țuluș, procurorul care a fost numărul doi din DNA, răspunzând unei întrebări a jurnalistului.

Procurorul Țuluș a vorbit despre starea tensionată care a fost în DNA și despre scandalul în care a fost implicată șefa acestei instituții, Laura Codruța Kovesi. Despre înregistrările care au apărut cu Kovesi, Doru Țuluș a declarat că nu are nicio legătură cu ele. "Nu-mi permite caracterul să fac așa ceva", a spus procurorul.

Doru Țuluș a precizat că motivul pentru care a fost exclus din DNA reprezintă "o poveste falsă și veche care a fost activată după ce eu am sesizat Inspecția judiciară în privința doamnei Kovesi și a încercării de a duce procurori la poligraf".

"Nu meritam asta, este o jignire la adresa carierei profesionale. Nu e normal ca un șef să-și ducă oamenii la testul poligraf. Înregistrările acelea fac obiectul unui dosar penal, eu nu am voie să vorbesc despre ele", a spus Doru Țuluș.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă