FOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un român din Noua Zeelandă

de Romulus Georgescu , 11 decembrie 2016 - stire actualizata la ora 08:45, 11 decembrie 2016
FOTO Alegeri parlamentare 2016. Primul care a votat e un român din Noua Zeelandă

Ministerul Afacerilor externe a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu primul român care a votat la alegerile parlamentare, în Auckland, Noua Zeelandă.

Votul la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor a început în străinătate la Auckland, Noua Zeelandă, la ora 20,00, ora României (ora 07,00 ora locală), în secţia nr. 18, cea mai îndepărtată secţie de vot organizată în afara graniţelor României, se menţionează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).
Potrivit sursei citate, în ansamblu, votul în străinătate se va desfăşura pe durata a 35 de ore. Raportat la fusul orar din România, procesul electoral din străinătate se va încheia luni, 12 decembrie 2016, la ora 07,00 (ora României), pe Coasta de Vest a SUA (secţiile de vot de la Los Angeles, Sacramento, Seattle, San Francisco, Las Vegas şi Portland) şi la Vancouver în Canada.
"Până se vor deschide secţiile de votare din România, români din 34 de state vor fi început deja să voteze. Odată cu votul din ţara noastră, va debuta votul şi pentru românii care se află în alte 16 ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Conform legii, scrutinul se va derula în intervalul orar 07,00-21,00 (ora locală)", se mai arată în comunicatul MAE.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

 • gima

  21 decembrie 2016 10:47

  Dupa "design" tipul a votat cu USR. Sunt inconfundabili.

  raspunde comentariului
 • Neagu Mircea

  12 decembrie 2016 9:38

  Dupa Citatul dintr-un Film mai Vechi , de la Gostat ce-mi vine mereu in Minte ,, - Ce se da aici ? - Nu Stiu ! Raspunde un Elev de Liceu ce-l durea Capul , si se Sprijinea de un Coltz de Zid de la o Alimentara . - Pai cum Nu Stii ? - Dece nu Pleci Acasa ? - Da ! Acum cand eu sunt Primul ? '' Eu am fost Ieri 11 Decembrie 2016 , la Votare in Bucuresti , la Ora 7 Dimineatza ! Si cand am Intrebat daca sunt Primul ? Mi s-a Raspuns ca sunt al Treilea ! Dar la Verificarea Adresei de Numar Strada , mi s-a Spus ca trebuie sa Merg la Votare la o Alta Sectie Alaturi , Corespunzatoare la Numar . de Strada . Acolo la Votare , eu am Votat Primul ! La Ora 7 Dimineatza in Bucuresti . Sper sa fi fost Primul la Votare .

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design