Lia Olguța Vasilescu: Se dublează salariile, este vorba de salariile mici, dar nu peste noapte. Până în anul 2021. Militarii au salarii de mizerie

de Mihai Diac , 07 martie 2017 - stire actualizata la ora 07:33, 07 martie 2017
Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat luni seară că, într-adevăr, salariile se vor dubla în România, dar numai salariile mici. 

"Se dublează salariile, este vorba despre salariile mici, dar nu peste noapte. Până în anul 2021", a precizat ministrul Muncii.

Ea a recomandat celor care nu înțeleg acest sistem de salarizare să studieze programul de guvernare elaborat de PSD.

Pe de altă parte, ministrul Vasilescu a susținut că, printre categoriile sociale care au de suferit în acest moment, se află și aceea a militarilor, întrucât aceștia nu au un sindicat care să-i reprezinte.


Citește și: Deputatul PSD Adrian Solomon o contrazice pe colega lui de partid, Lia Olguța Vasilescu: Ideea dublării salariilor este o greșeală de comunicare. Ce răspunde ministrul Muncii

"Ca sa fiu foarte clară, deși aveam senzația ca s-a înțeles și ca e logic: creșterile salariale ale bugetarilor, cu 56 la suta in medie, sunt exact cum scrie in programul de guvernare, pe următorii 4 ani. Nu vom avea situații in care salariile sub 4000 lei, care se dublează, pe medie, sa depășească salariile care sunt acum in plata la 7000. Sunt praguri clar delimitate de la o clasa la alta", a scris Lia Olguța Vasilescu, luni seară, pe Facebook.


"Militarii au salarii de mizerie", a susținut, luni seară, ministrul Muncii. Potrivit Liei Olguța Vasilescu, salariul minim în Armată este de 754 de lei, în acest moment, care va crește cu peste 200 la sută până în anul 2021.

Cel mai mare salariu din Armată este cel al șefului SMG, care are acum 5353 de lei. Cel mai mare salariu din Ministerul de Interne este acum de peste 8000 de lei, întrucât "ei au avut sindicate", a susținut ministrul Muncii.

 

 

Comentarii

 • Dar voi?

  15 octombrie 2017 6:51

  Voi, parlamentarii, prefectii, primarii, sefii de consilii judetene, toti aveti salarii nesimtite! Ca si voi insiva! Sunteti lipitorile tarii, sunteti ruina Romaniei!

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  07 martie 2017 7:01

  Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte-putere de convingere si o buna capacitate de negociere-spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse-dorinta de a obtine castiguri peste medie-posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie multinationala de top sustinuta de un sistem de trepte de cariera in vanzari-capacitate de planificare si organizare-cunostinte minime operare PC word, navigare internet-gandire pozitiva-bune abilitati de comunicare si interrelationare-nu este necesara experienta.Detalii la adresa gheorghe_fmyahoo.ro

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design