9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăAldineUltimele învârteli în cazinoul liberal

Ultimele învârteli în cazinoul liberal

Nemulțumirile persistă însă în Cabinetul Ludovic Orban, cât timp niciun ministru nu consideră că i-a picat speciala la păcăneaua bugetară.

Ruleta alegerilor anticipate încă se mai învârte în cazinoul liberal. Până în acest moment, nimeni nu a reușit să oprească ruleta, astfel că premierul Ludovic Orban și Rareș Bogdan încă mai plasează pariuri.

Miza este cunoscută, dar niciunul dintre cei doi jucători nu a reușit să ghicească, până în acest moment, culoarea câștigătoare.

Fosta vedetă de televiziune încearcă din greu să frâneze ruleta, conștient fiind că jocul de așteptare este în favoarea premierului Ludovic Orban.

Totuși, sunt șanse foarte mari ca ruleta liberală să se oprească, odată cu întoarcearea marelui dealer, Klaus Iohannis.

Deja câștigător detașat, Iohannis ar mai avea mici aspirații, după potul cel mare luat la sfârșitul anului 2019.

Președintele este conștient că guvernul liberal trebuie să joace cât mai mult, profitând de perioada extrem de avantajoasă, în care se află singur în cazinou.

Se apropie extragerile mari de la locale și parlamentare, iar liberalii trebuie să fie cu numerele pregătite.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

București, pe locul trei în topul orașelor cu cele mai accesibile locuințe din Europa, după Bruxelles și Sofia

Surpriză! Bucureștiul se află printre orașele europene cu cele mai accesibile locuințe, conform unui studiu recent. Clasamentul se bazează exclusiv pe prețul mediu pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă