15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăAldineTamaș înscrie autogoluri pe bandă rulantă, de când a fost depistat cu...

Tamaș înscrie autogoluri pe bandă rulantă, de când a fost depistat cu sânge în alcool

Medicii formației spun că de vină ar putea fi cantitatea mare de sânge ce a fost depistată în alcoolul fostului internațional, la ultimele analize. Tamaș ar fi slăbit de puteri, după ce nu a mai avut de foartă multă vreme o alcoolemie atât de scăzută.

Foști colegi ai fotbalistului spun însă, că ar putea exista și o altă explicație. Perioada petrecută în Anglia l-ar fi bulversat pe fostul jucător de la Dinamo București și Fotbal Club FCSB. Neobișnuit cu faptul că automobilele circulă pe dreapta în Regatul Unit, Gabriel Tamaș ar fi înțeles că și golurile trebuie marcate tot în sens invers.

Reușitele lui Tamaș (două în ultimele patru partide disputate de formația sa) au stârnit și invidia coechipierului Denis Alibec care nu își poate aminti ultima perioadă când a fost și el la fel de prolific.

Surse din cadrul Federației Române de Fotbal spun că forma lui Tamaș l-a readus pe fundaș și în atenția selecționerului Cosmin Contra, mai ales după ce Naționala României a fost criticată pentru jocul lipsit de spectacol prestat în partida cu Malta.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă