16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăAldineNegoiță nu vrea ca Moș Crăciun să-i aducă un cadou, ci să...

Negoiță nu vrea ca Moș Crăciun să-i aducă un cadou, ci să i-o ia pe Dinamo

De această dată, Ionuț Negoiță nu vrea ca Moșul să-i aducă un cadou, preferând să i-o ia pe Dinamo.

Patronul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare speră ca Moșul, mereu îmbrăcat în alb și roșu să demonstreze că este un adevărat dinamovist și să ajute clubul, acum când îi este cel mai greu.

După ce a pierdut singurele partide internaționale pe care le-a avut de disputat în acest final de an, cu Hermannstadt și Sepsi OSK, Dinamo este, și în acest sezon, foarte departe de playoff-ul Ligii I.

Se pare că Moș Crăciun a considerat că elevii lui Dușan Uhrin Jr. nu au fost cuminți nici anul acesta și nu le aduce mult doritul loc în playoff.

Căpitanul Câinilor, Dan Nistor, pare să fie cel mai câștigat, asigurându-și o vacanță prelungită de Crăciun, după ce a obținut un cartonaș roșu, cu etapa de suspendare aferentă, în partida pierdută cu Sepsi OSK, de pe teren propriu (scor 1 – 2).

Dacă nu vrea să o ia pe Dinamo la pachet, Ionuț Negoiță mai speră ca Moș Crăciun să aducă măcar un transfer frumos pentru căpitanul Dan Nistor.

Dinamoviștii s-au plictisit să aștepte să vină moșul. Nici Ion Țiriac și nici Viorel Cataramă nu au venit în Ștefan cel Mare.

La Cluj-Napoca, Moș Crăciun a venit deja la CFR, cu desaga plină de 12 puncte pentru formația antrenată de Dan Petrescu. Totuși, chiar dacă Moșul a venit, Bursucul ar putea să plece din nou.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă