Tensiuni în Ucraina. Armata și rebelii se acuză reciproc de încălcarea acordului de încetare a focului

de Iulia Iancu , 14 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 17:08, 14 ianuarie 2017
Tensiuni în Ucraina. Armata și rebelii se acuză reciproc de încălcarea acordului de încetare a focului

Armata ucraineană şi rebelii susţinuţi de Rusia s-au acuzat reciproc de încălcarea înţelegerii de încetare a focului, intrată în vigoare la finalul lunii decembrie în estul Ucrainei, citează Agerpres. Acordul de încetare a focului pe "o perioadă nelimitată" a intrat în vigoare pe 24 decembrie. Hotărârea a fost luată de Kiev, Moscova şi Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE).

Totuși, armata ucraineană a acuzat sâmbătă rebelii că au lansat 23 de tiruri de artilerie, dintre care în trei cazuri au fost folosite arme de mare calibru, în ultimele 24 de ore în apropiere de Donețk, bastion al separatiștilor proruși.

Un soldat ucrainean a fost rănit în cursul acestor violențe, a anunțat Oleksandr Motuzianik, purtător de cuvânt al armatei ucrainene.

''Extinderea zonei de luptă și numărul de tiruri ostile arată că inamicul nu intenționează să respecte acordurile de la Minsk și dorește o escaladare a situației'', a afirmat el.

De cealaltă parte, Aleksandr Zaharcenko, liderul autoproclamatei 'republici Donețk', a acuzat forțele armate ale Kievului că au lansat tiruri de artilerie vineri seară și în noaptea de vineri spre sâmbătă.

''Ucraina a demonstrat întotdeauna că nu va respecta acordurile obținute la Minsk. Nu este în interesul ei să respecte încetarea focului'', a spus el.

Comentarii

 • LOGICUS

  14 ianuarie 2017 22:42

  Începand cu anul 2018, conflictul din Ucraina, se va extinde intre mai multe țari. Al treilea razboi mondial, bate la usa, incepand cu anul 2018. NU UITAȚI ASTA !!! M-a bucura sa nu am dreptate, dar, daca ne orientam dupa data i anii in care au fost povocate evenimente catastrofale si de mare amploare, aa zise teroriste !!! Daca la inceputul acestui an, conflictul din Ucraina cu rebeli pro-rui se va intensifica si ia amploare, anul 2018, este un an propice pentru oculti, sa provoace un al treilea razboi mondial. Conform kabala evreiasca, prin adunarea anului 2018, rezulta exact numarul fatidic pentru noi, si bun pentru ei, numarul 11,cosidetat pentru oculti ca un numar al BIRUINTEI ! 2018 2 0 1 8 = 11. Astfel, mai trebuie sa caute o data de 11, dintr'o luna care vor ei, sau data de 29, a unei luni oricare din an, pentru ca, 2 9 = 11Cea mai convenabila data de provocare aunui conflict mondial pentru oculi este este 11.11.2018 , daca mai au rabdare pana atunci. Ramane de vazut !!!

  raspunde comentariului
  • bla bla bla

   15 ianuarie 2017 5:47

   Nu uita sa-ti iei pastilele . Singurul lucru care poate declansa ww3 este foamea-n gat a rusnacilor care vor navali peste europeni .

   raspunde comentariului
 • LOGICUS

  14 ianuarie 2017 22:33

  Începand cu anul 2018, conflictul se va extinde intre mai multe țari. Al treile razboi mondial, bate la usa, incepand cu anul 2018. NU UITAȚI ASTA !!! M-a bucura sa nu am dreptate, dar, daca ne orientam dupa data i anii in care au fost povocate cele mai catastrofe si evenimente de mareDaca la inceputul acestui an, conflictul din Ucraina rebeli pro-rui se va intensifica amploare, asa zise teroriste, i chiar razboaie, anul 2018, este un an propice pentru oculti, sa provoace un nou razboi mondial. Conform kabala evreiasca, prin adunarea anului 2018, rezulta exact numarul fatidic pentru noi, si bun pentru ei, numarul 11,cosidetat pentru oculti ca un numar al BIRUINTEI ! 2018 2 0 1 8 = 11. Astfel, mai trebuie sa caute o data de 11, dintro luna care vor ei, sau data de 29, a unei luni oricare din an, pentru ca, 2 9 = 11Cea mai convenabila data de provocare aunui conflict mondial pentru oculi este este 11.11.2018 , daca mai au rabdare pana atunci. Ramane de vazut !!!

  raspunde comentariului
  • clencix

   15 ianuarie 2017 5:37

   A transmis in direct piticul scamator din gradina mamei Omida, mimand stiinta cu statistica multimii, ratiunea cu numerologia, chimia cu alchimia, astronimia cu astrolgia, incapatanarea studiului rational cu sarlatania lenesului guraliv obsedat de propria micime,

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design