Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea a realizat ceea ce Burleanu nici măcar nu visa

Foarte mulți fani ai fotbalului, din țara noastră, cer schimbarea președintelui Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2019 - 02:00

Suporterii consideră că edilul-șef a reușit ceea ce Răzvan Burleanu nu ar fi putut realiza niciodată, să transforme Campionatul European de fotbal din 2020, unde Arena Națională din București va găzdui patru meciuri, în Cupa Mondială.

Acesta este motivul pentru care Primăria Municipiului București a împodobit bulevardele Capitalei cu luminițe de Crăciun ce simbolizează cupa Jules Rimet. Dar, la fel cum și trofeul original a fost furat, este de așteptat ca și replicile sale luminoase de pe străzile Capitalei să fie subtilitate de anumiți fani înfocați din cartiere precum Ferentari, Rahova sau Giulești.

Ca să aducă atmosfera Cupei Mondiale la București, primarul general Gabriela Firea a vrut să transforme și Arena Națională în Maracana. Nu a reușit acest lucru, dar a putut transforma cel puțin gazonul într-o replică în miniatură a celebrei Copacabana, prin înlocuirea suprafeței de joc cu nisip.

UEFA a anunțat că nu se pune problema ca României să îi fie retrasă organizarea celor patru meciuri de la EURO 2020, cum ar fi sperat Suedia, dar totuși Bucureștiul ar putea fi înlocuit.

După ce terenul de antrenament al unei echipe a fost mutat de pe șantierul din Giulești pe bazinul deschis de pe stadionul Voluntari, primarul orașului ilfovean, Florin Pandele, ar putea cere și găzduirea celor trei meciuri din faza grupelor și a optimii de finală.

Ar putea fi și o foarte bună ocazie pentru FIFA să promoveze o nouă ramură a sportului rege, fotbalul pe apă.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...