15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUrnă mobilă pentru pacienții din spitale

Urnă mobilă pentru pacienții din spitale

Astfel, se va vota cu urna mobilă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Institutul Oncologic Bucureşti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit comandantului SUUMC “Dr. Carol Davila”, Florentina Ioniţă Radu, duminică vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi personal medical care se află în gardă în acea zi.

Medicul de la Spitalul de Urgenţă Floreasca Rodica Ciolacu a declarat pentru AGERPRES că în unitatea medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi, dar şi medicii care vor fi de gardă.

“S-au făcut demersurile de aproximativ o săptămână, este o procedură. Se fac liste pentru pacienţi”, a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucureşti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobilă aproximativ 170 de pacienţi, dar şi medici care sunt de gardă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a confirmat la rândul său că şi în această unitate medicală vor vota cu urna mobilă pacienţi şi personalul medical care va fi de gardă.

Şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se va vota cu urna mobilă, a afirmat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Silvia Nica.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă