15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zilei„Togetherness”, cea mai mare pictură colectivă din Elveţia, expusă la Bucureşti

„Togetherness”, cea mai mare pictură colectivă din Elveţia, expusă la Bucureşti

Proiectul „Togetherness” a început în iunie 2019, în Basel (Elveţia), cu 42 participanţi de vârste şi naţionalităţi diverse.

După o săptămână, lucrarea a fost declarată „cea mai mare pictură colectivă din Elveţia”.

Pentru a continua călătoria europeană şi pentru a asigura continuitatea picturii, ultimele 3 planşe au fost trimise la următorul atelier – Painting Room Bucureşti. Aici, la începutul lunii iulie 2019, ele au devenit planşele de start ale proiectului local: cel mai mare tablou colectiv din România.

Vineri, de la ora 19.00, doritorii vor avea la dispoziţie culori şi coli pentru a desena.

Painting Room Bucureşti este bazat pe conceptul şi principiile dezvoltate de Arno Stern, în urmă cu mai bine de 65 de ani. Copii, adulţi şi familii, cu toţii îşi găsesc propriul loc în atelierul Painting Room inspirat de Closlieu – un spaţiu ferit de presiune, competiţie şi prejudecată.

Din 2018, Painting Room Bucureşti, alături de peste 180 de ateliere Closlieu din întreaga lume, promovează prin „Jocul Picturii” mai multă autonomie, spontaneitate şi entuziasm pentru cei cu vârste cuprinse între 3 şi 99 de ani.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă