7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiSemnarea contractului de proiectare şi execuţie pentru lotul 1 al Autostrăzii de...

Semnarea contractului de proiectare şi execuţie pentru lotul 1 al Autostrăzii de Centură Bucureşti

“Luni, 26 august 2019, la sediul Ministerului Transporturilor, la ora 10:00, în prezenţa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, va avea loc semnarea contractului de proiectare şi execuţie ‘Autostrada de Centura Bucureşti km 0+000 – km 100+900’ Lotul 1: Sector 1. Km 52+070 – Km 52+770 aferent Centura Nord şi Sector 2 Km 52+770 – Km 69+000 aferent Centura Sud”, a anunţat ministerul de resort.

Pe 20 august, Răzvan Cuc anunţa semnarea contractului pentru ultima secţiune din Centura de Sud a Capitalei la profil de autostradă cu o firma din Turcia.

“În 2017 s-au scos foarte multe proiecte noi, printre care se număra şi Centura Bucureşti la profil de autostradă. Luni (26 august n.r.) vom semna ultimul contract. Centura Bucureştiului a fost împartita în trei sectiuni, doua au fost semnate si ultima secţiune o vom semna luni. La ora 10:00 se va semna contractul cu antreprenorul, este o firma din Turcia cea care a câştigat. Deci, toată centura pe sud, 50 de kilometri noi de centura la profil de autostradă”, a spus Cuc la Realitatea TV.

El a menţionat ca perioada de proiectare este de 12 luni pe acest contract, iar cea de execuţie de 24 luni, în condiţiile în care celelalte două contracte au fost semnate anterior.

Potrivit sursei citate, constructorii desemnaţi pentru Centura pe sud a Capitalei sunt o firma turcească pe lotul 1 şi 2, iar pe lotul 3 o firma grecească.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă