6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Topul soţiilor de miniştri care câştigă mai mult decât partenerii...

REVISTA PRESEI: Topul soţiilor de miniştri care câştigă mai mult decât partenerii lor

Gândul.info prezintă astăzi topul soţiilor de miniştri care câştigă mai mult decât partenerii lor. “Într-un top în care notorietatea publică ar fi invers proporţională cu succesul în afaceri, primele locuri le-ar ocupa, detaşat, Silvia Niţă, Elena Ramona Constantin, Laura Voinea sau Constanţa Nicolăescu, aflate la butoanele afacerilor de familie cât soţii, miniştrii Energiei, Agriculturii, Bugetului şi respectiv Sănătăţii, sunt prinşi cu guvernarea”.

O veste bună vine de la jurnaliştii de la Capital care anunţă că programul Prima Casă va fi prelungit “veşnic”. “Pornit în urmă cu patru ani cu garanţia a statului, programul ipotecar Prima Casă a căpătat o asemenea popularitate încât autorităţile anunţă că îl vor sprijini atâta timp cât va avea cerere”.

Ziarul Curentul titrează astăzi “USL îşi alimentează clientela politică: achiziţii fără licitaţii la regiile şi companiile de stat”. “Mai ţineţi minte vremurile când CFR-ul condus de Necolaiciuc plătea 4 milioane de lei vechi pe un întrerupător, 5,8 milioane de lei pe o priză şi un milion de lei pentru o banală pereche de cizme de cauciuc? Sunt mari şanse ca vremurile acelea minunate pentru anumiţi băieţi deştepţi, care s-au îmbogăţit în urma unor ţepe de acest gen date statului, să se întoarcă, mulţumită USL”, scriu jurnaliştii.

Ziariştii de la Cotidianul.ro analizează Raportul Anual pe anul 2012 al BNR şi titrează: “Sistemul bancar din România, aproape de dezastru”. “Prima veste proastă este că indicatorul de solvabilitate pe întreg sistemul bancar a înregistrat valori superioare cerinţei minime reglementate (14,9 la sută la sfârşitul anului 2012 faţă de minimul de 8 la sută)”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă