REVISTA PRESEI. Google și Facebook, trei noi proiecte, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor

de Roxana Petre , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 09:39, 29 februarie 2016
REVISTA PRESEI. Google și Facebook, trei noi proiecte, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor

Ziarele de luni scriu despre proiectele dezvoltate de Google și Facebook, pentru îmbunătățirea experienței de navigare, dar și despre arhiva averii PCR.

HotNews scrie despre companiile Facebook și Google care plănuiesc să introducă noi soluții prin care utilizatorii să acceseze mai rapid și mai ușor conținutul oferit de presa online: Instant articles, Canvas și Accelerated Mobile Pages.

„Toate au un scop declarat major: sa imbunatateasca experienta de navigare si consumul de informatii in randul utilizatorilor, experienta ce devine tot mai neplacuta pe masura ce site-urile sunt tot mai incarcate cu nenumarate coduri de reclama si analiza a traficului. Iar aceste neplaceri devin cu atat mai pronuntate cu cat obisnuinta de navigare se muta pe terminalele mobile, unde viteza este adesea mai mica, iar traficul mai costisitor. Pe langa acest obiectiv, proiectele muta efectiv un volum urias de continut de pe diverse site-uri in interiorul ecosistemelor Facebook si Google”, potrivit HotNews.

Evenimentul Zilei cere desecretizarea arhivei averii PCR.

„Arhivele Naţionale au indentificat în scriptele Gospodăriei, în 2012, Raportul privind bugetul PCR pe anul 1990. Acesta se află în arhiva clasifi cată aflată în păstrarea RAAPPS. Imediat după evenimentele din 1989 se vorbea de patru miliarde de dolari rămaşi în conturile Partidului Comunist, despre care nimeni nu spune unde au ajuns. Declasificarea arhivei Gospodăriei CC al PCR este grabnic necesară pentru a se putea stabili unde a ajuns, după 1989, şi prin ce metode, uriaşa avere a statului român. Amintim că arhiva, aflată în păstrarea RAAPPS, subordonată Secretariatului General al Guvernului, este în mare parte neinventariată, dar clasificată”, potrivit EVZ.

ZF scrie despre un nou proiect al dezvoltatorilor, care constă în alocarea de spații de birouri în malluri.

„Centrele comerciale Plaza, Bucureşti Mall, AFI Cotroceni şi Sun Plaza, toate din Capitală, sunt patru dintre mallurile care au ales să se înconjoare de spaţii de birouri. Recent, şi fondul de investiţii NEPI, care deţine centrul Promenada din nordul Capitalei, a anunţat că va integra 30.000 mp de birouri cu proiectul comercial într-o extindere ce ar putea fi gata în 2018. „Centrele comerciale aleg să completeze oferta cu spaţii pentru biro­uri deoarece cele mai căutate astfel de clă­diri sunt acelea care au în jurul lor ser­vicii. Mallul şi parcările aferente ridi­că atractivitatea pentru ce există în jurul lor. Atractivitatea unui proiect mixt este mai mare decât a unuia simplu, doar de office“, potrivit ZF.

În Gazeta Sporturilor citim despre jucătorul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, care a avut o ieșire necontrolată la meciul cu Iași.

„Din momentul în care a ieșit pe gazon la încălzire, Alexandru Chipciu a fost luat în colimator de fanii campioanei de la Pitești și apostrofat! Același lucru s-a întâmplat și-n timpul partidei, de fiecare dată când mijlocașul greșea câte o pasă sau nu reușea să-și fructifice ocaziile avute. Chiar și-n momentul în care Stanciu a fost schimbat cu Gebhart în minutul 79. O mare parte din cei prezenți la tribuna I a stadionului "Nicolae Dobrin" au început să țipe la Reghecampf: "Băi Reghe, ești nebun?! Scoate-l, bă, pe pușcăria aia de Chipciu!", scrie GSP.

Loading...

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design