REVISTA PRESEI. În dosarul Colectiv nu se caută vinovați

de Mihai Diac , 10 martie 2016 - stire actualizata la ora 08:23, 10 martie 2016
Raed Arafat (Foto: Arhivă)

Presa de joi comentează principalele evenimente din România, cele mai sensibile cele cu implicații penale.

 La Realitatea TV, Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat că în dosarul Colectiv nu se caută neapărat vinovați.

"Decizia la fața locului de către un comandament de intervenție poate fi mereu interpretabilă bună sau mai puțin bună", iar dacă s-ar căuta mereu vinovații, "înseamnă că în viitor nimeni nu va mai lua decizii", avertizează Raed Arafat.

Procurorul șef al DNA, Laura Kovesi, explică, la Digi 24, care poate fi substratul controversei legate de interceptarea suspecților. “DNA are serviciu tehnic. DIICOT nu are”, spune Kovesi. Potrivit acesteia, deși procurorii au respectat legea, decizia CCR "poate avea efecte asupra cauzelor în curs de judecată. Se poate interpreta".

Gazeta Sporturilor prezintă declarațiile unei doctorițe din România, Graziela Vâjială, care este șefa Laboratorului doping din București. Medicul distruge apărarea Mariei Șarapova în scandalul în care e acuzată că a luat medicamente interzise: "Şarapova trebuia să ştie, nu este o sportivă oarecare!", spune doctorița româncă.

Ziarul Capital trece în revistă câteva modificări care pot fi aduse asigurărilor RCA. Șoferii cu amenzi, în special pentru viteză sau pentru nerespectarea culorii semaforului, ar putea plăti un tarif mai mare atunci când încheie o poliță de asigurare auto, potrivit modificărilor aduse la Legea RCA, modificări deja trimise în Parlament.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design