REVISTA PRESEI. Cele mai noi infracțiuni inventate de români

de Mihai Diac , 25 februarie 2016 - stire actualizata la ora 08:15, 25 februarie 2016
Cele mai noi infracțiuni inventate de români

Ziarele de joi relatează o serie de fapte ilegale în care sunt implicați cetățeni români.

Ziarul Adevărul prezintă o nouă soluție, găsită de români, pentru a evita plata taxelor către stat. “Cum fug românii de taxe: se mută în ţările vecine. De ce au ajuns paradisuri fiscale Moldova, Bulgaria sau Serbia”, titrează Adevărul.

Nu mai este un secret că, în ultimele două decenii, milioane de românii au plecat în toate cele patru zări, în căutarea unui trai mai bun. Există însă şi o categorie de migranţi care fug de impozitele şi taxele româneşti, pe care le consideră exagerate.

Dacă această procedură este aparent legală, ziarul Evenimentul Zilei prezintă, în schimb, cazul unei escroace care a fost prinsă de Justiție. Este vorba de o femeie de 38 de ani care “învârtea pe degete oameni de afaceri, politicieni și funcționari publici” și care i-ar fi uimit chiar și pe anchetatori.

Din dosarul de urmărire penală al Andreei-Lorena Pleșea reiese că ea pătrundea în birourile primarilor, ale ministerelor sau, pe sub nasul europarlamentarilor români, în sălile de la Bruxelles în care țineau conferințe reprezentanți ai NATO.

Ziarul Libertatea vorbește despre escroci care au folosit numele vedetei Andreea Marin pentru a face rost de bani. Andreea Marin este implicată frecvent în acțiuni de ajutorare a persoanelor defavorizate, dar această situație a dat idei și infractorilor.

Gazeta Sporturilor oferă un interviu, declarat a fi incendiar, cu Mihai Stoica, recent eliberat din penitenciar. Acesta ar fi primul interviu acordat de Stoica după eliberare. "Am voie să stau şi pe bancă", afirmă Stoica.

Ziarul Capital vorbește despre un rival al capitalei României. Orașul Cluj-Napoca tinde să concureze Bucureștiul, din punctul de vedere al dezvoltării sale economice și sociale.

 

Comentarii

  • Dadi

    25 februarie 2016 9:43

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design