REVISTA BLOGURILOR. Test de foc pentru acoperișul Stadionului Național

de Mihai Diac , 25 februarie 2016 - stire actualizata la ora 08:36, 25 februarie 2016
Foto: Arhivă

Jurnalistul sportiv Cătălin Tolontan scrie, pe blog, despre noul acoperiș al Stadionului Național din București. Acoperișul e făcut dintr-un material neomologat în România, dar care a fost testat în Italia. Acolo, materialul a fost evaluat mult mai bine decât la testele din România.

Moise Guran analizează, pe blog, tot o afacere cu mare greutate financiară, dar cu implicații penale. Afaceristul Gruia Stoica a primit o sentinţa definitivă cu suspendare într-un dosar acuzat că a trucat o licitație de 100 de milioane de euro.

Jucătorii Înaltei Curți au arătat multă clemență, iar Gruia Stoica va presta 90 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educațională din Voluntari. Interesant este că din completul ce l-a scăpat pe Gruia unul dintre judecători s-a opus pedepsei cu suspendare iar ceilalți sunt aceiași care l-au făcut scăpat în primă instanță și pe Gigi Becali, explică Moise Guran.

Cristian China Birta prezintă, în schimb, pe blog, o altă cale de a-ți trăi viața - calea definită de Chinezu drept "a fi țăran" și învățată de la bunicii lui.

"Abia după mulți, mulți ani am înțeles ce lecție de aur mi-a dat bunica mea. Pentru că, dacă nu aș fi trecut prin toate chinurile vieții de țăran, nu aș fi reușit niciodată să înțeleg cu adevărat unul din principiile de bază pe care mă bizui astăzi în tot ce fac: trăiește-ți viața în așa fel încât să îi ajuți pe cei din jurul tău să fie mai buni decât tine. Pentru că, astfel, și tu vei deveni mai bun", ne îndeamnă Chinezu.

Cristian China Birta lansează, în acest context, o campanie publică, sub un titlu sugestiv: "Sunt un țăran".

Comentarii

  • Dadi

    25 februarie 2016 9:39

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design