REVISTA BLOGURILOR: Generalul american Norman Cooling vorbeşte despre aplicaţiile NATO

de Andra Mitu , 27 mai 2015 - stire actualizata la ora 08:59, 27 mai 2015
REVISTA BLOGURILOR: Generalul american Norman Cooling vorbeşte despre aplicaţiile NATO

Bloggerii scriu, miercuri, despre proiectul care îşi propune să îi înveţe pe copii ce este știința prin jocuri, dar şi un interviu cu generalul Norman Cooling, comandantul adjunct al pușcașilor marini americani din Europa și Africa, despre aplicaţiile NATO.

Cristian China Birta ne vorbeşte, pe blogul său, despre muzeul "Casa Experimentelor", un proiect care îşi propune să îi înveţe pe copii ce este știința prin jocuri, care îi vor ajuta să înțeleagă principalele legi ale mecanicii, fizicii, matematicii etc. Proiectul este finanțat parțial printr-un parteneriat elvețiano-român. "Muzeul experimentelor este un proiect nonprofit, care se află încă în fașă, iar pentru a fi dus până la capăt este nevoie de sponsorizări. Aceasta pentru că parteneriatul cu Elveția a acoperit doar o parte din costuri, iar lansarea plănuită în ianuarie 2016 nu poate avea loc fără ajutor", a subliniat bloggerul.

Adelin Petrişor ne prezintă, pe blogul personal, un interviu cu generalul Norman Cooling, comandantul adjunct al pușcașilor marini americani din Europa și Africa. "Generalul Cooling a spus tranșant ca aplicațiile NATO sunt menite să-l convingă pe Vladimir Putin că Statele Unite au capacitatea și mai ales voința să-și apere aliații", a precizat jurnalistul. Americanul a venit special ca să urmărească un exercițiu internațional din poligonul Babadag, exercițiu la care au participat și pușcașii marini de la baza Mihail Kogălniceanu. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design