8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Cum ajută industria berii economia românească

REVISTA BLOGURILOR. Cum ajută industria berii economia românească

Bloggerii scriu, joi, despre importanța industriei berii pentru economia românească, dar și că minicipiul Alba Iulia a primit un certificat de excelență din partea TripAdvisor.

De pe blogul Biziday aflăm că, în România au fost investiți 1,3 miliarde de euro în industria berii. Mai mult, fabricile de bere de pe teritoriul țării au produs peste 14,9 de milioane de hectolitri de bere în 2014. ”Sunt câteva cifre care demonstrează importanţa acestui sector pentru economia ţării”, scrie Guran.

De pe blogul lui Cristian China Birta aflăm că municipiul Alba Iulia a primit un certificat de excelență din partea TripAdvisor. Cetatea Alba Carolina a fost recunoscută de către turiști ca fiind unul dintre locurile ce merită cu adevărat să fie vizitate in România. Astfel, ca rezultat al recenziilor pozitive exprimate de către turiștii care au vizitat în ultimul an Cetatea Alba Carolina, TripAdvisor, cel mai mare site de recomandări turistice din lume, a acordat municipiului Alba Iulia un certificat de excelență.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă