27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR Ce-și mai poate oferi un parlamentar, prin lege

REVISTA BLOGURILOR Ce-și mai poate oferi un parlamentar, prin lege

Jurnalistul Moise Guran se întreabă pe blog, retoric, “Ce-și mai poate da un parlamentar prin lege”.
“Parlamentarii noştri îşi dau ce vor ei prin lege… că ştiţi cum e… oameni în vârstă, au nevoie de pensii speciale, de joburi, de grade”, spune Moise Guran.

Nu numai pentru parlamentari, ci pentru toți românii care vor să-și ofere o plăcere, bloggerul Cristian China Birta prezintă un magazin online specializat în produse de ciocolată. “Se spune că nu poți cumpăra fericire, dar poți cumpăra ciocolată și e cam același lucru”, ne asigură Chinezu.

Vali Petcu, cunoscut ca blogger sub numele de Zoso, este supărat, astăzi, 8 martie, chiar pe o femeie. Este vorba de o șoferiță care nu i-a dat prioritate pe zebră și apoi a parcat neregulamentar. Zoso a dat telefon la Poliție, iar șoferița a fost amendată.

Inutil, pentru că, imediat, un alt șofer a parcat, neregulamentar, în același loc. “De ce au șoferii orbul găinilor?”, se întreabă Zoso.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă