16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCine este Veverița și ce vrea ea? Misterul a fost dezlegat!

Cine este Veverița și ce vrea ea? Misterul a fost dezlegat!

Misterul Veveriţa a fost dezlegat, scrie jurnalista Sorina Matei pe contul ei de Facebook  făcând aluzie la trecutul de o probitate morală îndoielnică al procuroarei Alexandra Lăcrănjean, cea care a întocmit ultimul dosar la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Nu înţelegeam cum de a picat toate concursurile posibile şi imposibile, în toate instituţiile vieţii, cum era demult agitatie ca n-a intrat in CSM şi cum a ajuns cu forţa practic la DNA, după mai multe ture picate sau neprezentare si, peste asta, procuror total neexperimentat pe o speţă importantă şi grea, asa cum se vede din instrumentare. Eh, răspunsul e bineinteles la SRI. La fostul juridic. 

Iar acum mi-a răsărit o altă întrebare: până la urmă câţi oameni din SRI impun/aduc procurori în DNA? Că eu deja am auzit cu nume şi prenume deja de 3 oameni din SRI care aduc procurori in DNA. Culmea, e ca aduc si numai catastrofe. Normal pentru ei. De la Negulescu, la Matei Adrian George pana la Veveriţa vieţii. 

Să ştiţi totusi că dosarele serioase se fac cu oameni care ştiu carte, penal şi meserie, care isi fac strategii de instrumentare, planuri de anchetă, d'astea..complicăţenii. Adică dosarele se fac cu procurori adevăraţi că d'aia vi se fac praf in instanţă cu achitări. Dosarele penale nu se fac cu papiţoi dezaxati ca Negulescu si Veveriţe avide de presă si nu numai. Si nu le fac nici Ciocârlan, nici Sabin Iancu si nici Dumbrava. Ca e ILEGAL.
By the way, sunteti constienti cu totii că încălcaţi decizia CCR, aia din Martie 2016. Astfel de activităţi sunt interzise de lege. Zic şi eu, nu dau cu parul, domnilor/doamnelor din SRI si DNA”, a scris Sorina Matei.

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă