13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiRețea de traficanți de carne vie și droguri, anihiliată în Constanța

Rețea de traficanți de carne vie și droguri, anihiliată în Constanța

 Cei patru au fost arestați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Constanța.
La data de 11 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Constanța (3 în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie).

 
A fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.

În urma descinderilor au fost descoperite 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Ulterior, 4 bărbați au fost reținuți, fiind prezentați, în cursul zilei de ieri, instanței de judecată. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor din Constanța și al jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanța.

Cele mai citite

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...
Ultima oră
Pe aceeași temă