10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Tulcea: Au început manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române

FOTO + VIDEO. Tulcea: Au început manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române

Sute de persoane sunt așteptate, astăzi, în Portul militar din orașul Tulcea, cu prilejul Zilei porților deschise, acțiune organizată în preambulul Zilei Marinei Române, care coincide cu Ziua municipiului Tulcea.

 

Ziua porților deschise din Portul militar face parte din programul manifestărilor organizate de Statul Major al Forțelor Navale în principalele porturi maritime și fluviale din România odată cu prăznuirea Adormirea Maicii Domnului, protectoarea marinarilor, care se marchează pe data de 15 august.

Portul militar din Tulcea le prezintă, sâmbătă, vizitatorilor, până la 14.00, o expoziție de tehnică și armament, navele maritime fluviale – vedetele fluviale și echipamentul pentru intervenții din dotarea Unității Militare 02044 Tulcea, transmite Agerpres.

De Sfânta Maria, începând cu ora 9.00, pe faleza orașului Tulcea vor avea loc exercițiul demonstrativ „Forțele Navale Române 17”, parade navale, jocuri și concursuri marinărești.

În același timp, autoritatea locală organizează manifestările prilejuite de Zilele municipiului Tulcea. Evenimentele vor începe duminică dimineața, în Piața Tricolorului, cu deschiderea Târgului de meșteșugari, seara, pe faleza orașului, începând cu ora 20.30, fiind programate concertele susținute de Lidia Buble, Ruby și Zagăn.

Luni seara, tulcenii și turiștii îi vor putea asculta pe faleză pe Anca Ciubotaru, Flay Project și pe Direcția 5, iar marți seara, pe Mariana Cosmici, Pepe și Cargo. Zilele municipiului Tulcea organizate de Primărie se vor încheia cu focuri de artificii.

Cele mai citite

Dinamo, victorie la limită în prima manșă a sferturilor de finală din EHF European League

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-27 în fața danezilor de la Skjern Handbold, pe teren propriu, în prima...

Inter Milano, noua campioană a Italiei, după victoria din „Derby della Madonnina”

Inter Milano s-a impus cu scorul de 2-1 în „Derby della Madonnina”, contra rivalei locale AC Milan, și și-a asigurat un nou titlu de...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...
Ultima oră
Pe aceeași temă