12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialSpectacolele saptamanii

Spectacolele saptamanii

Teatrul National din Cluj-Napoca prezinta, in aceasta saptamana: azi, marti – “Richard III” de W. Shakespeare in acorduri de muzica rock; joi, 12 ianuarie – “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Dale Wasserman; sambata,14 ianuarie Ð “Julieta” de Visky Andras; iar duminica, 15 ianuarie Ð “Bolnavul inchipuit” de Moliere. Toate spectacolele incep la ora 19.00.
La Opera Nationala din Cluj-Napoca se poate vedea, maine, un spectacol de balet – “Carmina Burana” de Carl Orff, pe un scenariu si in coregrafia lui Adrian Muresan si scenografia lui Andrei Schiopu. Ca apoi, vineri, melomanii sa poata audia si viziona “Cavaleria rusticana” de Pietro Mascagni, cantat in limba italiana, regia fiind semnata de Rodica Popescu Moisa, scenografia de Andrei Schiopu, iar conducerea muzicala ii apartine dirijorului Hary Bella. Luni, de la ora 18.00, poate fi vazut spectacolul “My Fair Lady” de Frederick Loewe, in regia lui George Zaharescu.
Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca are in program, miercuri, 11 ianuarie, piesa lui Visky Andras – “Discipolii”, in regia lui Tompa Gabor, spectacol tradus la casca in limba romana.
Teatrul de Nord din Satu Mare prezinta astazi, de la ora 17.00, piesa “Cele doua orfeline”, o parodie muzicala de Eugen Mirea si Glad Berindei, spectacol pus in scena de Andrei Mihalache, scenografia fiind semnata de Alexandru Radu.
Teatrul de Stat din Oradea, trupa “Iosif Vulcan”, prezinta astazi, marti, ora 18.00, “Nevestele vesele din Windsor” Ð soap-opera dupa W. Shakespeare, in regia lui V. I. Frunza. Iar joi, la ora 18.00, va avea loc spectacolul “Oamenii cavernelor” de William Saroyan, in regia lui Emil Sauciuc.

Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă