10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialSalvarea turismului via Mazăre: fetele frumoase să atragă arabi şi ruşi în...

Salvarea turismului via Mazăre: fetele frumoase să atragă arabi şi ruşi în România

Turismul românesc trebuie să fie promovat cu ajutorul fetelor frumoase! Asta este propunerea făcută de primarul Constanţei, Radu Mazăre, la întâlnirea dintre ministrul Elena Udrea şi operatorii de turism, scrie realitatea.net.

Mazăre spune că “frumuseţile autohtone” ar putea atrage turiştii arabi şi pe cei din Rusia, turişti dispuşi să cheltuiască foarte mulţi bani în vacanţă.

“Pentru turiştii străini le-am spus că trebuie să ne adresăm altor pieţe decât s-au adresat ei până acum şi cu frunza şi cu turul, respectiv nemţilor care vin cu 20 de euro pe zi şi că trebuie să mergem pe piaţa rusească şi pe piaţa arabă şi să vindem imaginea pe care noi o avem cea mai bună în România şi anume fetele frumoase”, Radu Mazăre, primar Constanţa.

Directorului Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism nu-i displace ideea primarului Constanţei. “Căutăm ceva specific pentru România. Cred că nu are rost să nu admitem că avem fete frumoase, şi că asta ne-ar putea diferenţia faţă de alte ţări. Sunt foarte multe ţări care mizează pe turism sexual. Nu ne-am definit noi neapărat în strategia de brand că vom merge pe turism sexual”, a declarat Corina Martin, director ANAT.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, nu este însă convinsă că frumuseţea româncelor ar fi cârligul pentru arabi şi ruşi.”Nu ştiu dacă este cel mai puternic argument pe care îl are România faţă de aceşti turişti, faţă de aceste pieţe2, a declarat Elena Udrea, ministrul Transporturilor.

Elena Udrea a spus că Ministerul pe care îl conduce a făcut deja primii paşi pe pieţele arabă şi rusă: a participat la un târg de turism din Dubai şi a păstrat un birou de promovare turistică la Moscova.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...
Ultima oră
Pe aceeași temă