REZULTATE ALEGERI ARGES. Constantin Nicolescu ar fi câştigătorul preşedinţiei Consiliului Judetean Arges

de Rl online , 11 iunie 2012
constantin nicolescu
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. Candidatul USL la Consiliul Judeţean Argeş, social-democratul Constantin Nicolescu, ar fi câştigat un nou mandat la şedia consiliului, cu 65 la sută din voturi, potrivit Realitatea.net.


Conform surselor citate, Constantin Nicolescu ar fi câştigătorul preşedinţiei Consiliului Judetean Arges, cu 65 la sută, urmat de Marian Fulga de la PP-DD, cu 13 la sută, şi Mircea Andrei, de la Alianţa pentru Argeş şi Muscel, cu nouă la sută.

Citeste si REZULTATE ALEGERI PITESTI. Tudor Pendiuc, reales primar al Piteştiului

 

Din datele centralizate de reprezentanţii USL rezultă că preşedintele CJ Argeş, social-democratul Constantin Nicolescu, a câştigat al treilea mandat, cu peste 60% din voturi, pe locul al doilea clasându-se candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel (AAM), senatorul democrat-liberal Mircea Andrei, cu aproape 20% din voturi. Şi în cazul votului pentru consilierii judeţeni, USL a anunţat că a obţinut peste 60%, în timp ce AAM în jur de 16%.

Numărătoarea paralelă a mai indicat faptul că USL s-a impus în 81 din cele 102 de localităţi ale judeţului, funcţia de primar fiind câştigată în şase oraşe şi 75 de comune.

Potrivit surselor citate, prezenţa la vot în judeţul Argeş a fost estimată la 58,34 la sută.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design