6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRADET București începe probele la cald pe timpul nopţii

RADET București începe probele la cald pe timpul nopţii

RADET a anunțat că începe, marţi, probele de încălzire pentru sezonul 2017 – 2018 pentru toţi consumatorii din București.

În instituţiile sociale, spitalele şi unitățile școlare, probele la cald sunt deja în curs de desfăşurare.

RADET a anunțat că probele încep marţi, la ora 22, pentru toţi consumatorii din Capitală.

„Această acţiune se va derula într-un mod progresiv, ţinând seama de dimensiunile sistemului de termoficare şi a numărului de consumatori, şi se va desfăşura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât pe măsură ce temperatura exterioară va scădea toţi consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiţii normale”, explică RADET.

Pe de altă parte, proprietarii care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire trebuie să solicite acest lucru în scris sau prin e-mail.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ceruse, acum un an, modificarea legii care permite furnizarea agentului termic abia după trei zile de temperaturi sub 10 grade Celsius, "pentru ca oamenii să nu mai aştepte această perioadă în frig".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă