PSD, nemulţumit de împărţirea bugetului Capitalei

de Carla Popa , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 22:29, 29 februarie 2016
PSD, nemulţumit de împărţirea bugetului Capitalei

PSD denunţă "bugetul risipei impus de PNL bucureştenilor", se arată într-un comunicat transmis luni de PSD Bucureşti. "Consilierii generali ai Partidului Social Democrat s-au abţinut azi la votul pe marginea Bugetului Capitalei pe 2016, deoarece acesta a fost întocmit şi votat de PNL cu nesocotirea evidentă a adevăratelor nevoi ale bucureştenilor. Este un buget construit în stilul consacrat al PDL şi preluat acum de marele PNL, cu alocări generoase pentru băncuţe, statui şi panseluţe, dar insuficiente pentru spitale, şcoli, grădiniţe şi alte obiective de investiţii care ar putea aduce o creştere a calităţii vieţii bucureştenilor", relevă sursa citată de Agerpres

Potrivit acesteia, un caz special semnalat de consilierii PSD este cel al RADET, pentru care au fost repartizate sume "insuficiente", atât pentru subvenţiile acordate populaţiei, cât şi pentru investiţiile necesare. "Bugetul aşa-zis liberal votat azi în Consiliul General a fost alcătuit pe principiul pedelist - austeritate pentru cetăţeni şi bunăstare pentru clientela de partid. În felul acesta obiectivul de a aduce Bucureştiul la standardele unei capitale din Uniunea Europeană este tot mai departe", a declarat preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, citată în comunicat. 

Ea a menţionat că este "profund dezamăgită" de faptul că actuala majoritate din CGMB nu a ignorat doar propunerile şi solicitările opoziţiei, dar a refuzat dialogul cu reprezentanţii sindicatelor din RADET şi RATB, nemulţumiţi de acest buget. "Acest mod de a face administraţie publică va trebui schimbat din temelii", a conchis senatoarea PSD. 
Consilierii generali au adoptat, în şedinţa de luni, bugetul Capitalei pe 2016. 

Comentarii

  • Stoian Gheorghe

    01 martie 2016 10:22

    Latra, si cateaua asta de firea ! Poate le va promite, burestenilor, autostrada supendata ca oprescu cere-i inca, in "lungul drum" spre zdup, "independent" SPRIJINAT de psd ! !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design