10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialPRM mai pierde un senator

PRM mai pierde un senator

MARAMURES. Senatorul maramuresean Ioan Corodan si-a dat demisia din PRM. Motivatia acestuia a fost legata de decizia dizolvarii filialei partidului si de modul dictatorial de conducere a partidului.
Corodan a spus ca ajunsese sa cunoasca din presa deciziile luate de Biroul Permanent in legatura cu PRM Maramures. Senatorul a mai declarat ca a primit deja mai multe oferte de a se inscrie in alte formatiuni politice.
“Inca de ieri (joi – n.r.), cand mi-am anuntat demisia, am primit oferte de la majoritatea partidelor parlamentare. Este adevarat ca si domnul deputat Mircea Man mi-a facut o oferta de a trece in PD, insa nu este prima de acest gen”, a adaugat demisionarul.
Corodan a mai afirmat ca tensiunile din filiala au aparut in 20 decembrie 2006, odata cu decizia conducerii PRM de a-l exclude din partid pe presedintele filialei, Emil Marinescu, “pe niste motive inventate, de apartenenta la un grup mafiot”.
Senatorul a specificat ca adevaratul motiv al excluderii “nestatutare” a lui Marinescu a fost reactia critica a acestuia referitoare la “circul” creat de parlamentarii PRM in momentul in care presedintele Traian Basescu condamna oficial comunismul.
De asemenea, senatorul a declarat ca a incercat inutil sa ii determine pe liderii PRM din Senat sa revina asupra deciziei prin care filiala a fost dizolvata.

Cele mai citite

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă