5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMeteo: ploi în toată ţara

Meteo: ploi în toată ţara

Marţi ne bucurăm de un aer mai cald care va ridica mercurul în termometre cu mai mult spor decât în ultimele zile. Aşa că cele mai mici valori termice vor fi de 15-16 grade în nordul şi centrul Moldovei, dar în sudul ţării, vara pare că revine, aşa că vom avea maxime şi de 29 de grade la Craiova, dar şi în Bucureşti, unde norii vor fi pur decorativi, 30 la Giurgiu şi chiar 31 la Alexandria, scrie realitatea.net.

Miercuri se mai încălzeşte. Cerul este variabil în mare parte din ţară, dar în regiunile nord-vestice sunt nori şi plouă local, iar în vest vântul este mai agitat. Temperaturile maxime pornesc de la 17 grade la Baia Mare şi 19 la Botoşani şi Miercurea Ciuc, dar în vest valorile cresc cu aproximativ 3-4 grade. 28 de grade se aşteaptă la Timişoara, 29 la Craiova şi Alexandria şi 30 de grade la Giurgiu şi Călăraşi.

Şi la Bucureşti termometrele câştigă miercuri câteva grade. 28 de grade se anunţă după prânz, în condiţii de cer variabil, fără ploi şi fără vânt.

De joi însă, norii reintră în peisajul meteo, iar ploile se tot extind. Vor fi ploi mai ales în sudul Munteniei şi al Dobrogei, dar aici maximele încă pot atinge 30 de grade. În restul ţării, temperaturile scad, aşa că nu vor fi mai mult de 17 grade la Suceava, 24 la Cluj, 27 în Bucureşti, unde ploile împart ziua cu perioadele însorite, şi tot 27 de grade la Timişoara.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă