În Sectorul 3 va reîncepe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Primarul Negoiță este nemulțumit de activitatea Poliției Locale

de Mihai Diac , 09 august 2017 - stire actualizata la ora 23:15, 09 august 2017
Foto: Arhivă

Primarul Robert Negoiță a anunțat. miercuri, că în Sectorul 3, pe care îl conduce, se va relua procedura de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, începând cu cele care împiedică activitatea de salubrizare, informează Agerpres.

"La ora asta ne chinuim să facem curat pe sub mașinile oamenilor. Avem aprobare pentru 20 de parcări în care o să punem indicatori de program, interval în care nu se va putea parca. Pentru cei care nu vor respecta avem procedură de ridicat mașini și vor plăti pentru asta. Va fi un succes, în sensul că va fi mult mai curat în Sectorul 3", a susținut primarul Negoiță.

Pe de altă parte, el s-a declarat foarte nemulțumit de activitatea polițiștilor locali, de faptul că aceștia "nu își fac treaba întocmai", dar a dat asigurări că va remedia situația.

"Atunci când găsesc mizerie în oraș trebuie să am și amenzi pentru cei care nu au păstrat curățenia. Că nu îi prinde pe toți (pe cei care nu păstrează curățenia — n.r.), asta e o chestiune clară, nu mă aștept la asta, dar vreau să-mi prindă cât mai mulți. Ordinea și regulile trebuie să fie respectate, iar Poliția Locală nu face atât cât ne-am dori în acest sens. (...). Acum construim sisteme prin care să-i verificăm, De la 1 octombrie vor fi internalizați (polițiștii locali — n.r.) în aparatul Primăriei și o să mă ocup mai clar de dânșii", a precizat Negoiță la o întâlnire cu cetățenii din sector.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design