3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialHorațiu Mălăele, Vunk și kickbox, în week-end, pe litoral

Horațiu Mălăele, Vunk și kickbox, în week-end, pe litoral

Pe 14 iulie începe Festivalul Mamaia Fairytale 2017, care se va încheia pe 3 septembrie. „Naratorii vor fi cei mai îndrăgiţi artişti ai prezentului, iar poveştile pe care le vor crea pentru public vor avea toate dimensiunile artistice, culturale şi de divertisment existente pe piaţa de entertainment, pentru toate rigorile şi gusturile“, spun organizatorii. Evenimentele au loc în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30, în Piațeta Casino din staţiunea Mamaia.

„Mamaia Fairytale 2017 face notă discordantă în peisajul linear al evenimentelor denumite generic «festivaluri». Este gândit potrivit unui concept integrat, în care muzica life, dansul, comedia, teatrul şi divertismentul de bună calitate pentru copii se îmbină perfect în construcţia delimitată special şi regizată la cel mai înalt nivel. Evenimentul Mamaia Fairytale 2017 deschide, astfel, drumul către acest tip nou de concept artistic integrat, de festival-
cadru, fiind singurul din ţară de acest gen“, mai spun organizatorii. Vineri sunteți invitați la un bal vienez de vară, cu participarea artiștilor de la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța. Sâmbătă veți putea urmări un spectacol în care invitat special este Horațiu Mălăele, care urcă pe scenă alături de Bogdan Mălăele și Radu Captari. Tot sâmbătă veți avea parte de un concert al trupei Vunk, cu participarea extraordinară a Baletului Fairytale. Spectacolele durează circa două ore și jumătate. Duminica este dedicată copiilor, pentru care s-a pregătit un Kids Star Supershow, incluzând momente de muzică și dans. De altfel, fiecare duminică din această vară este dedicată copiilor. Pentru ei, reprezentațiile încep la ora 19.30.

Gală de K1 și expoziție de autoturisme

În data de 14 iulie are loc și o nouă gală de lupte în Mamaia, intitulată „Gala Colosseum Tournament: Legends of the Black Sea“. Mai mulți luptători din România se vor întrece cu luptători din Germania într-o gală de kickbox și Mixed Martial Arts (MMA).

Pe 15 iulie, iubitorii de mașini sunt așteptați la Auto Summer Fest, ediția a IV-a, în zona de nord a stațiunii Mamaia. S-au înscris până acum mai multe autoturisme tunate, care vor participa la o expoziție. Evenimentul include și o sesiune de drag racing. În cadrul evenimentului va avea loc și o defilare de modă a lui Cătălin Botezatu.

Pe lângă aceste evenimente, cluburile și restaurantele de pe litoral organizează diverse petreceri, de la cele de salsa la concerte cu Mircea Vintilă sau 3 Sud Est, de exemplu.

VIITOR

Festival cultural la Enisala

Săptămâna viitoare, pe 21-22 iulie, sunteți invitați la un festival multicultural organizat la una dintre cele mai frumoase cetăți din Dobrogea, Enisala. Organizatorii au pregătit concerte la care vor participa trupe din România și din străinătate, dar și un orășel medieval care va „transporta“ vizitatorii în vremuri de altădată. Copiii vor avea prilejul să învețe despre viața din perioada de glorie a cetății Enisala, vor învăța să picteze pe scuturi, vor avea ateliere de olărit, pielărie, teatru și lupte medievale. Participanții la ateliere vor fi îmbrăcați în haine de epocă și vor putea să-și însușească o frumoasă lecție despre viața de acum 500 de ani.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă