15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFarul încearcă revenirea

Farul încearcă revenirea

Marinarii întâlnesc, sâmbătă, echipa Unirea Slobozia şi speră să obţină un succes care să dea startul revenirii în clasament.

 

Ajunsă pe ultimul loc în ierarhia Ligii a II-a, Farul mai trăieşte doar din speranţe, rezultatele întârziind să apară. Secundul Ion Barbu şi totodată unul dintre oamenii care au rămas la club indiferent de ce s-a întâmplar, afirmă că echipa îşi poate reveni dacă va reuşi să se impună sâmbătă, în ultimul meci disputat în acest an, pe propriul teren. Ion Barbu a declarat înaintea partidei cu Unirea Slobozia că speră ­într-o victorie: „Fiind ultimul meci acasă, sperăm să putem învinge, iar prin acest meci, să începem uşor, uşor să scăpăm de ultimul loc, pe care-l ocupăm acum în clasament. Este o perioadă grea, noi am adus-o aici, antrenori, conducere şi jucători. Toţi suntem responsabili de rezultatele acestei echipe. Sâmbătă, întâlnim o echipă nou promovată. Sunt unii jucători cu experienţă în echipa lor. Sper să putem lua toate cele trei puncte puse în joc. I-am întâlnit şi în perioada de pregătire, avem un plus în faţa lor, am făcut un egal în deplasare şi i-am bătut acasă. O să încercăm să luăm măsuri să-l blocăm nu numai pe Mihalcea, ci pe toţi jucătorii periculoşi din gruparea lor. Sperăm ca jucătorii să se trezească pentru că suntem pe ultimul loc. Este foarte dureros pentru mine să trec prin această situaţie, ţinând cont că am atâţia ani la Farul. Nu ştiu dacă această echipă a fost vreodată pe ultima poziţie”.

La rândul său, jucătorul Ionel Ţabără, speră ca un succes cu Slobozia să scape Farul de ultimul loc. „Din punctul meu de vedere, meciul cu Slobozia este unul pe care va trebui să-l câştigăm cu orice preţ. Cu această victorie, sperăm să scăpăm de ultimul loc în clasament, care nu ne face cinste. Nu ştiu exact care este cauza acestei perioade fără rezultate, pentru că ne antrenăm foarte bine, avem evoluţii foarte bune”, a spus Ţabără.

Farul şi Unirea Slobozia se întâlnesc la Constanţa, mâine, cu începere de la ora 11.00, meciul fiind programat în cadrul etapei cu numărul 12.

Săgeata stă iar

A doua echipă a judeţului angrenată în eşalonul secund la fotbal, Săgeata Năvodari, are din nou etapă liberă. Gruparea pregătită de Aurel Şunda nu va evolua în runda din weekend astfel că, foarte probabil, va fi depăşită în clasament şi va părăsi podiumul. Năvodărenii tocmai reuşiseră să urce pe locul trei după ce, etapa trecută, au învins pe FC Botoşani cu 2-1, ambele goluri fiind marcate în finalul meciului.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...
Ultima oră
Pe aceeași temă