22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecial25 de linii RATB, in circulatie in noaptea de Inviere

25 de linii RATB, in circulatie in noaptea de Inviere

» In noaptea de 26 spre 27 aprilie, RATB va mentine in functiune sapte de linii de tramvaie si 18 de autobuze.

» Intervalele de succedare in statii vor fi de 30 de minute, incepand cu ora 22.

» Pe 28 aprilie, transportul RATB se va desfasura dupa programul unei zile de duminica.

Bucurestenii vor avea la dispozitie 25 de linii RATB care vor asigura transportul in noaptea de Inviere. Cele sapte linii de tramvai si 18 de autobuze vor fi mentinute in circulatie pana la ora 5.30. Programul special de Paste prevede plecari din cartiere spre zona centrala incepand cu ora 22.00, iar in sens invers de la ora 22.30. Intervalele de succedare in statii vor fi de o jumatate de ora.

Tramvaiele, in functiune
Linia 7 va circula pe traseul de baza, intre CFR Progresul si Piata Unirii, iar linia 14 pe traseul actual, intre Granitul si Complexul RATB Titan. Tramvaiele liniei 16 vor functiona pe traseul actual numai intre Bd. Lacul Tei si Piata Sf. Gheorghe, in timp ce linia 20 va merge intre Laromet si Vasile Parvan. Linia 21 va circula pe traseul de baza intre Pasajul Colentina si Piata Sf. Gheorghe, la fel linia 32 – intre Depoul Alexandria si Piata Unirii. Metroul usor (linia 41) va urma traseul de baza intre Ghencea si Piata Presei Libere.

Trasee scurtate pentru autobuze
Linia 104 va functiona pe traseul de baza, numai intre Stadionul National si Piata Unirii, iar linia 116, numai intre Gara Progresul si Piata Unirii. Autobuzele liniei 117 vor urma traseul de baza numai intre strada Bacau din cartierul Salaj si Piata Unirii, in timp ce linia 123 va circula intre CET Sud Vitan si Piata Unirii. Autobuzele  liniei 131 vor merge de la Complexul Comercial Baneasa pana la Piata Unirii.

 

Linia 178 va functiona intre Master SA si Piata Unirii, cu intoarcere prin Bd. I.C. Bratianu si Piata Romana, in timp ce linia 226 va circula intre Depoul Alexandria si Piata Unirii. Autobuzele liniei 300 vor avea traseul intre Clabucet si Piata Unirii, cele ale liniei 311 – intre  FAUR SA si Piata Unirii, iar cele ale liniei 313 – intre Turnu Magurele si Piata Unirii. Linia 331 va functiona intre cartierul Damaroaia si Piata Unirii, linia 336 – intre Complexul Comercial Apusului si Piata Unirii, linia 368 – intre Valea Oltului si Piata Unirii, cu intorcere prin Bd. I.C. Bratianu si Piata Romana. Autobuzele liniei 385 vor avea traseul intre Ghencea si Piata Unirii; linia 461 – intre Granitul si Primaria Cernica, iar linia-naveta 605 – intre sos. Bucuresti-Ploiesti si Piata Unirii. O alta linie naveta, 640, va urma traseul Piata Hurmuzachi-Piata Unirii, iar 645 – intre Mezes si Piata Unirii.

TEMPORAR
» "Circula la Piata Unirii"
Autobuzele liniilor care vor circula, doar in noaptea de Inviere, pana la Piata Unirii vor purta inscriptia "Circula la Piata Unirii" pentru a le fi calatorilor mai usor sa se orienteze.
La Patriarhie sunt asteptate mii de persoane sa sarbatoreasca Invierea si de aceea RATB a prelungit traseul mai multor linii pana in aceasta zona.

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă