20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportPonta: I-am spus "măi" lui Pană

Ponta: I-am spus „măi” lui Pană

Premierul Victor Ponta declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că i s-a adresat ministrului Doina Pană expresia "Măi", dar nu o va mai folosi, pentru ca să înţeleagă şi "colonelul Turcescu", el precizând că va fi atent să nu se înţeleagă "găozar" sau "ţigancă împuţită" din declaraţiile sale, scrie Mediafax.

Întrebat dacă îi va cere scuze Doinei Pană, Ponta a răspuns că nu are motiv. "Am folosit expresia de «măi», nu o să o mai folosesc, să înţeleagă şi colonelul Turcescu", a spus Ponta.

El a spus că va fi atent pe viitor, pentru ca dacă va spune "Bună ziua" să nu se înţeleagă de către "coloneii lui Băsescu" că a înjurat sau a spus "găozar" sau "ţigancă împuţită".

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, marţi, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu "fă", că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu "măi", Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent.

Cele mai citite

Manchester City pregătește o ofertă uriașă pentru Florian Wirtz!

Campioana Angliei ar putea oferi 150 de milioane de euro pentru mijlocașul de la Bayer Leverkusen. Manchester City ar fi interesată de transferul lui Florian...

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...

Creștere record a creditelor de consum în România: Volumul finanțărilor noi a atins 5 miliarde lei în iulie

Românii au arătat un interes crescut pentru creditele de consum în 2024, atingând un volum record de 5 miliarde de lei în iulie, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă