12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNews alert! Poliția caută un bărbat, acuzat că ar fi intrat în...

News alert! Poliția caută un bărbat, acuzat că ar fi intrat în toaleta fetelor, într-un liceu

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a anunţat că în jurul orei 11,00, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 9.00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din Timişoara.

Sesizarea către Poliţie a fost făcută de către personalul didactic după ce o fetiţă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta de fete.

“Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului (Liceul de Muzică, n,r.), unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor preliminare se pare că bărbatul ar fi intrat în contact cu o fetiţă de clasa I. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili dacă se conturează elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. În acest moment fetiţa se află la audieri în prezenţa părinţilor şi a unui consilier psihologic”, a afirmat Alexandra Petrovici.

Potrivit şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă, prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

“Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii care cercetează incidentul petrecut”, a relatat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă