15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea duminică

METEO: Cum va fi vremea duminică

Sâmbătă și duminică, temperaturile vor fi apropiate de cele normale la această dată in cea mai mare parte a țării. Astfel, maximele se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 și -3 grade, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

SÂMBĂTĂ

În tară, în regiunile intracarpatice, cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații, în general slabe cantitativ. Ziua acestea se vor semnala pe arii relativ extinse și vor fi predominant sub formă de ninsoare și lapovită, iar noaptea va ninge local.

În celelalte regiuni innorările vor fi temporare și mai ales în prima parte a zilei vor fi precipitații mixte. Pe arii restrânse se va produce polei. La munte vor predomina ninsorile și cu precădere în prima parte a intervalului vântul va avea intensificări, viscolind trecător ninsoarea și spulberând zăpada.

În celelalte regiuni, intensificările de vânt vor fi sporadice și la cote mai reduse. În zonele joase de relief, în cursul nopții, pe arii restrânse se va semnala ceată, asociată cu depunere de chiciură. 
  
 BUCUREȘTI 
  
Vremea se va încălzi, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -6 – -5 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va avea unele înnorări dimineața, când vor mai fi condiții de ploaie și depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceată. 
  
DUMINICĂ
  
În țară, vremea se va răci, astfel încât, vremea va deveni geroasă în cursul nopții, îndeosebi în sudul, estul și centrul tării. În regiunile nord-vestice și în zona de munte vor fi înnorări și pe arii restrânse va ninge slab.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar în zonele joase, dimineață, dar mai ales noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceată și izolat fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 4 grade, iar cele minime se vor situa între -19 grade în estul Transilvaniei și -4 grade în nordul litoralului. 

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă