10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMeteo: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Meteo: Cum va fi vremea miercuri şi joi

Miercuri și joi, vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, dar în special în vest şi în sud-vest, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Miercuri, cerul va avea unele înnorări în a doua parte a zilei în zona de munte, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice, în timp ce în restul ţării va fi variabil la senin, exceptând litoralul unde va fi parţial noros la începutul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări ziua la ţărmul mării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane şi 21 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

În Capitală, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 31 – 32 de grade. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16 – 18 grade.

Joi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi în creştere în special în regiunile vestice şi sud-vestice unde local va fi caniculă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină după-amiaza şi seara local în zona montană şi izolat în dealurile subcarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 30 şi 36 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, în depresiunile intramontane şi local în Subcarpaţii Getici, unde se vor înregistra 27 – 29 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse în general între 12 şi 22 de grade.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă