5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO. Cum va fi vremea în weekend. În noaptea de vineri spre...

METEO. Cum va fi vremea în weekend. În noaptea de vineri spre sâmbătă sunt anunțate furtuni și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie informează că, sâmbătă, vremea va fi instabilă, alerta intrând în vigoare vineri, la ora 13.00, fiind valabilă până la ora 04.00.

În intervalul menționat, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova, precum și în zonele de deal și de munte din restul teritoriului, iar în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, local, și în Dobrogea și Muntenia.

Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăşi local 20 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în Maramureș, Transilvania și  la munte, 40…50 l/mp.

În după-amiaza zilei de vineri, 23 iunie, în regiunile sud-vestice și sudice, temperaturile caniculare vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, izolat mai ridicate în sudul Olteniei.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă