20 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialNunta Regală: Horoscopul cuplului princiar Will&Kate

Nunta Regală: Horoscopul cuplului princiar Will&Kate

William Arthur Phillip, născut în data de 21 iunie, 1982, oră 9.03 p.m., este un nativ Rac cu ascendent în zodia Săgetător. Cu Soarele în Rac el se dovedeşte a fi sensibil şi emoţional legat de tot ceea ce-i conferă securitate şi stare de bine interioară. Poate de aceea el a fost foarte apropiat emoţional de mama sa, Diana, care avea Soarele, ascendentul şi planeta Venus în aceleaşi poziţii astrale ca şi prinţul. Luna, de asemenea în semnul Racului, îl face foarte grijuliu, dar în egală măsură capricios, dependent, cu o nelinişte permanentă pe care i-o conferă starea de insecuritate. Cu Jupiter în Scorpion el poate fi atras de partea mai întunecată a vieţii cum ar fi experienţele sexuale, moartea sau aspectele oculte. Acestea îl atrag în mod inevitabil spre intrigi şi pericole din care poate scăpa ca prin urechile acului, dar nevătămat. De asemenea Pluton în Balanţă poate descrie o viaţă trăită intens, cu schimbări majore de situaţii. Referitor la atitudinea faţă de lucrurile importante din viaţă să se poate spune că are o înclinaţie spre rigiditate, calea de mijloc găsind-o mai greu.

Cam aşa stau lucrurile inedite pe care le descriu astrele referitor la prinţ, evident nu şi cele descrise de astre, dar care se pot vedea cu ochiul liber. Cum ar fi eleganţă, rafinamentul, popularitatea, înclinaţia spre frumos, arte în general, călătorii, abilităţile atletice etc.

Catherine Elizabeth Middleton născută pe 9 ianuarie, 1982, oră necunoscută, este un nativ Capricorn pe care astrele o descriu drept o persoană ambiţioasă care îmbină sensibilitatea cu responsabilitatea în mod favorabil, este atrasă de frumos, de arte în general, dar şi de aspectul financiar, care o face destul de sigură pe picioarele ei, cu înclinaţii spre a deveni o femeie de afaceri. Are instincte materne puternice, dar este atrasă în mod egal spre a-şi înfăptui o carieră solidă, a-şi consolida în mod ambiţios situaţia materială cu cea personală, familială, sentimentală, afectivă.

Astrologic, cei doi se potrivesc foarte bine, cu puţine diferenţe, cu puţine incompatibilităţi astrale. Deşi Capricornii şi Racii sunt semne active şi dominatoare, astfel încât între cei doi se pot naşte o serie de animozităţi legate de cine face regulile, cine are cuvîntul hotărâtor, celelalte aspecte ale hărţii lor astrale îi determină să poată controla în mod paşnic situaţia, deţinând arta compromisului, mai ales Kate. Planetele externe între Marte şi Pluto sunt în acelaşi semn astral, ceea ce le conferă multe în comun pentru a deveni un cuplu fericit, de asemenea Soarele, Luna şi Mercur sunt astfel poziţionate încât să le sporească compatibilitatea emoţională şi mentală. Ambii parteneri au Marte în Balanţă ceea ce-i face activi social şi artistic, şi în acelaşi timp dedicaţi spre dreptate şi înfăptuirea unor acorduri de remediere a injustiţiei de orice fel.

Ambii cu Jupiter în Scorpion sunt sexy, discreţi, secretoşi, atraşi de aspectele paranormale. Amândoi cu Saturn în Balanţă îşi asumă reciproc responsabilităţile sociale şi cele de cuplu pentru a spori armonia în general, dar şi în propriul lor univers. Pluto în Balanţă la amândoi îi determină în egală măsură să aibă o atitudine radicală faţă de societate şi relaţii, astfel încât să se implice spre schimbări majore permanente. Poziţionarea pe harta astrală a celor doi a planetelor Venus şi Marte este foarte favorabilă pentru ca să împartă o viaţă intimă, o viaţă sexuală armonioasă. Uranus şi Neptun la ambii parteneri sunt catalizatorii plăcerii de a călători şi de a explora tot ceea ce ţine de puterea umană.

Cele mai citite

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...

Verdict dur pentru Rodri! Cât va lipsi mijlocașul lui City

Pep Guardiola a confirmat absența lui Rodri pentru tot restul sezonului, după o accidentare gravă suferită în derby-ul cu Arsenal. Rodri, mijlocașul central al echipei...

Adolescenta ciclistă elvețiană Muriel Furrer a murit după un accident la campionatele mondiale.

Ciclista elvețiană Muriel Furrer a murit la o zi după ce, la vârsta de 18 ani, a suferit un accident grav în timpul cursei...
Ultima oră
Pe aceeași temă