11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialZiarul Vaticanului apreciază iniţiativa Mattel de a crea o păpuşă Barbie cheală

Ziarul Vaticanului apreciază iniţiativa Mattel de a crea o păpuşă Barbie cheală

Ziarul Vaticanului, L’Osservatore Romano, apreciază iniţiativa companiei americane de jucării Mattel de a crea o păpuşă Barbie cheală pentru fetiţele care au rămas fără păr din cauza tratamentelor contra cancerului, semnalează sâmbătă EFE, scrie Agerpres.

Păpuşa Barbie, uneori criticată pentru tipul de frumuseţe pe care îl reprezintă, a cucerit cu această iniţiativă a companiei Mattel prima pagină a ziarului Vaticanului, care, în plus, îndeamnă compania de jucării să comercializeze această păpuşă cheală, nu doar să o doneze spitalelor.

Potrivit L’Osservatore Romano, aceasta ar putea constitui un important ajutor şi pentru fetiţele ale căror mame ori rude suferă efectele chimioterapiei.

Citeşte şi FOTO: Imagini inedite de la VATICAN. Vezi cum arată BUNCĂRUL subteran şi ARHIVELE secrete!

“De ce Barbie nu se decide să crească o dată pentru totdeauna?”, se întreabă L’Osservatore Romano, îndemnând compania americană să comercializeze păpuşa cheală.

Mattel a anunţat, după o campanie pe care a început-o pe Facebook şi care a primit sprijinul a mii de persoane, că în 2013 va lansa o păpuşă cheală pentru a-i sprijini pe copiii care au cancer şi şi-au pierdut părul în urma tratamentelor.

Păpuşa, potrivit firmei americane, va veni cu o colecţie de peruci şi accesorii, însă nu se va vinde în magazine, ci va fi distribuită direct în spitale.

Cele mai citite

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...
Ultima oră
Pe aceeași temă