VIDEO Extrema dreaptă a organizat un marș cu 60.000 de oameni în Polonia. Una dintre revendicări a fost expulzarea refugiaților

de Mihai Diac , 12 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:53, 12 noiembrie 2017
Extrema dreaptă a organizat un marș cu 60.000 de oameni în Polonia

Un marş de amploare, inițiat de extrema dreaptă, s-a desfășurat în Polonia, cu prilejul Zilei Independenţei acestei țări.

Potrivit presei britanice, la marșul de la Varșovia au venit circa 60.000 de oameni care au susținut că apără valorile creştine. Marșul a fost organizat sub deviza „Îl vrem pe Dumnezeu!” și a atras mai ales persoane care se opun migraţiei şi politicii pro-europene a Poloniei.

Demonstranții au trecut prin Varșovia purtând făclii şi drapele, fiind supravegheaţi atent de poliţie.

Marșul dedicat Zilei independenței - cucerită la sfârșitul primului Război Mondial - este o tradiție în Polonia, dar în acest an au venit ca invitați şi reprezentanți ai extremei drepte din Italia şi din Marea Britanie.

Comentarii

  • Eroul Bula

    13 noiembrie 2017 6:57

    Un fake news de toata frumusetea, propagat de presa britanica si inghitit pe nemestecate de "presa" din Romania. De fapt, polonezii au sarbatorit, ca in fiecare an, ziua nationala iar la manifestatii s-au atasat si reprezentanti ai extremei drepte ca peste tot. "Corectii politici" s-au repezit sa dea imagini doar cu acestia si au ignorat complet faptul ca marea masa a manifestantilor erau oameni care iesisera cu familiile si copiii de ziua nationala si, mai ales, au evitat cu mare grija sa dea imagini cu bannerele care transmiteau mesaje de respingere a fascismului si comunismului.O facatura de presa de toata jena. Sa va fie rusine!

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design