10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Donald Trump și-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidențiale...

VIDEO. Donald Trump și-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidențiale din 2020

Președintele Donald Trump și-a lansat deja primul clip electoral pentru alegerile din 2020 în plin scandal generat de modul în care a condamnat violenţele izbucnite, sâmbătă, între militanţii extremei-drepte şi contraprotestatarii din orășelul Charlottesville din statul Virginia, potrivit News.ro.

Spotul de doar 30 de secunde punctează realizările șefului Administrației de la Washington, subliniind că “planul preşedintelui Trump funcţionează” şi evocă crearea de locuri de muncă, ascensiunea Wall Street, dar şi puterea militară a Statelor Unite.

“Inamicii preşedintelui nu vor să reuşească, însă americanii spun ‘Lăsaţi preşedintele să îşi facă treaba’”, conchide mesajul publicitar.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se confruntă cu numeroase critici acide din partea congresmenilor pentru modul în care a condamnat violenţele izbucnite, sâmbătă, între militanţii extremei-drepte şi contraprotestatarii din orășelul Charlottensville din statul Virginia, potrivit BBC.





Donald Trump și-a exprimat dorința de a candida pentru un al doilea mandat chiar din ziua învestirii, realizând toate demersurile oficiale pentru a candida la scrutinul din noiembrie 2020 încă din ziua învestirii sale.

Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...
Ultima oră
Pe aceeași temă