VIDEO. Conflict la Kiev: Naționaliștii au atacat sediile mai multor bănci rusești

de Avram Eliza , 20 februarie 2016 - stire actualizata la ora 18:13, 20 februarie 2016
VIDEO. Conflict la Kiev: Naționaliștii au atacat sediile mai multor bănci rusești

Grupuri de naționaliști ucraineni au atacat, sâmbătă, două sedii ale unor bănci rusești din Kiev, la doi ani de la înlăturarea de la putere a lui Viktor Ianukovici, relatează AP, conform Mediafax

Manifestanţii au aruncat sâmbătă cu pietre în ferestrele unor sedii ale Alfa Bank şi Sberbank şi au avariat mobilier şi echipamente din interior.

 

De asemenea, protestatari au vandalizat sediul de birouri ale holdingului celui mai mai bogat om din Ucraina, Rinat Ahmetov.

Zeci de mii de persoane din capitala ucraineană au participat la o serie de ceremonii de comemorare, în cadrul unei "Zile a celor 100". Este vorba despre numărul persoanelor ucise în timpul protestelor de la Kiev, care au durat mai multe luni şi l-au determinat pe fostul preşedinte prorus Viktor Ianukovici să fugă în Rusia.

Ucrainenii comemorează sâmbătă a doua cea mai sângeroasă zi a protestelor reprimate în sânge, în care peste 50 de persoane au fost ucise de lunetişti.

 

Comentarii

  • Tani

    21 februarie 2016 17:38

    Acest regim de la Kiev este o adevarata faclie a luminii.El a creat o democratie infloritoare,o economie interesanta si o nu mai putin interesanta moneda nationalacelebra si invidiata Hrivna,in plus este o putere militara.Acesti galitieni trogloditi trebuie sa continue cum au apucatvor avea realizari tot mai semnificative.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design